zondag 29 mei 2016

Life | De week van... fijne dingen ontdekken

Goedemorgen deze morgen! Flauw begin.. Maar ik dacht, ik breng "de week van" artikelen weer terug (hopelijk op regelmatige basis). Want dat maakt een blog net iets persoonlijker (denk ik), en dit schijnt weer binding met jullie te kunnen vergroten... toch? ;) Voor diegene die nieuw zijn - in de "week van" bespreek ik altijd een aantal onderwerpen die mij de afgelopen week hebben bezig gehouden. Een soort dagboek-vorm, maar niet helemaal. Ik kan natuurlijk niet over alles schrijven op mijn blog, en daarom zal ik soms "vaag" moeten blijven. Maar ik hoop zo toch een kijkje in mijn leven te kunnen geven. Daar gaan wij dus...


foto van weheartit.com

De afgelopen week was best innoverend. Het heeft mijn ogen weer een beetje geopend. Of nou ja, soort van... Opeens op het werk sloeg het mij: wat is het fijn om in een gezonde werkomgeving te zitten! En dat is het punt waarop ik moet toegeven dat ik niet alles kwijt kan wat ik zou willen, want dat is nou niet echt netjes. Maar laat ik een ding zeggen: ik ben niet voor niks op mijn vorige werk weggegaan... Natuurlijk gebeurt er binnen elk bedrijf wel wat. Politieke spelletjes en dat soort onzin, wij weten het wel. Maar ik had even het gevoel om tussen de "normale" mensen te zitten en niet bang te zijn om jezelf steeds te moeten verantwoorden of iets verkeerds te zeggen... Wow, dit gevoel is best apart, maar wel erg fijn. Vasthouden dus!

Ook heb ik mij de afgelopen week op hele andere zaken gericht. Zodra je een kind krijgt veranderen namelijk al je relaties. Sommige mensen geven je het gevoel dat ze jou keihard laten vallen (jep, gebeurd), terwijl andere mensen juist verrassend meer naar je toe trekken. En aan sommige relaties moet je wat meer gaan sleutelen om ze nog beter te maken. En dit soort relaties kunnen zelfs met mensen in de familie zijn. Dus daar heb ik mij de afgelopen week ook mee bezig gehouden. En dat geeft een erg fijn gevoel, kan ik jullie vertellen.

Met de kleine gaat het hartstikke goed! Als jullie mij op Instagram volgen, dan hebben jullie vast al gezien dat hij inmiddels 5 maanden is geworden. 5 maanden, jongens! Wat gaat de tijd bizar snel... maar daar vertel ik van de week nog meer over. Zich (half) omdraaien en zelf proberen te zitten vindt hij geweldig. Gisteren draaide hij zich volledig om, en toen zelfs terug (alleen daar schrok hij zelf van). Haha! Zo leuk om te zien, en hij doet het zo goed. Ik het trouwens echt het idee dat die tandjes nu toch echt gaan doorkomen. Dat dacht ik al een maand geleden, maar nu worden de signalen steeds sterker. Dus wij zien het wel. Afgelopen vrijdag heeft hij bij de goede vrienden van mijn ouders gelogeerd, omdat mijn moeder even weg was. Het is heel goed gegaan, zij waren helemaal weg van die kleine. Net als zoveel mensen zeiden ze dat het zo'n makkelijk kindje is en dat is zooooo fijn om te horen! En ik ben natuurlijk nog steeds erg blij met de kinderopvang. Aan de ene kant mis ik hem natuurlijk wel, maar na mijn werk race ik er meteen naar toe, waardoor wij nog steeds een paar uur samen kunnen zijn voordat hij naar bed gaat. Binnenkort zal ik trouwens een apart artikel maken over de kinderopvang en waarom ik er zo gek op ben.

Voor nu was dit het dat. Jullie zijn weer op de hoogte. ;) Nog een hele fijne zondag en laten wij er een hele toffe week van maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten