woensdag 15 juni 2016

Beauty | 5 essentials voor mijn everyday look

Met een baby in huis word je gedwongen om je make-up routine super snel te maken. Nou moet ik wel eerlijk bekennen dat een 5-minuten-look mij nooit gaat lukken, en gelukkig hoefde het tot nu toe ook niet. Maar binnen 15 minuten kan ik een prima signature-look creƫren waar mijn beauty-hartje tevreden over is. Daarvoor gebruik ik een van mijn favoriete foundations / BB creams en ook qua oogschaduws wissel ik van alles af. De onderste 5 essentials zijn wel vast en ik gebruik ze eigenlijk wel elke dag.De wimperkruller! Ik kan niet meer zonder. De oude gouden variant van Tarte was echt "op", dus ik besloot er een waardige vervanger voor te zoeken. Eigenlijk was ik van plan om een duurdere wimperkruller aan te schaffen, maar ik had er even geen €20 voor over.. dus voorlopig moet ik het met deze variant van de Etos doen. En ik moet zeggen, hij heeft nog niet teleurgesteld. Misschien wel ietsje minder fijn dan die van Tarte, maar hij doet eigenlijk wel prima zijn werk.

Mijn mini-oogpotlood van Pixi is bijna op! Maar, man, wat is ie fijn! Al een tijdje gebruik ik een potlood in plaats van een eyeliner, dit werkt voor mij toch wel het snelst. En ik kan hem ook vervagen voor een smokey look, als ik wat meer tijd heb. Deze potlood van Pixi blijft super goed zitten, en de mooie diepe bruine kleur kan ik ook waarderen. De wenkbrauwpotlood van ArtDeco blijft ook een favoriet, al merk ik dat de kleur soms aan de donkere kant lijkt. Maar hij werkt super makkelijk en hij helpt echt om mijn wenkbrauwen dikker te laten lijken.

De FitMe concealer van Maybelline vind ik fijn, zoals ook verwacht. Ik snap waarom deze zo populair is! Al moet ik wel eerlijk zeggen dat deze lichte kleur (010) nu ietsje te donker is, nu ik eindelijk een hele lichte foundation heb gevonden. Inmiddels meng ik deze concealer met een nog lichtere variant. En tot slot, mijn bareMinerals oogschaduw primer. Waar zou ik zijn zonder dit tubetje? De beste basis voor alle oogschaduws, punt.
Als ik dan nog een essential mag noemen, zonder een specifiek merk erbij te vermelden, dan ga ik voor een taupe-achtige shimmery oogschaduw. Dit soort tinten gebruik ik eigenlijk altijd wel, vaak gecombineerd met een highlighter. Ik ga voor een snelle, simpele, maar toch effectieve look. Qua blush/bronzer wissel ik het elke dag af, en lipproducten draag ik de laatste tijd nauwelijks. That's it! Dit is mijn look! Niet helemaal standaard, maar wel iets wat je een "everyday look" zou kunnen noemen.

Welk beauty-product gebruik jij elke dag?

3 opmerkingen:

  1. I love Pixi! Die potloden zijn zalig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dagelijkse essentials zijn voor mij een goede lipbalsem zoals Rosebud Salve en mascara. Da's zowat het minimum waarmee ik naar buiten ga :-)

    BeantwoordenVerwijderen