zondag 12 juni 2016

Blogged in mei 2016

Allereerst, ik leef nog! Excuses dat het even stil is geweest. Maar zoals jullie al eerder konden lezen is de kleine man even heftig ziek geweest. Gelukkig is hij weer helemaal de oude, alleen het hoesten en snotteren doen wij nog alle drie. Dus alle zorgen en verkoudheid in het algemeen hebben even wat energie gekost, maar ik probeer het bloggen weer op te pakken. Ook mijn inspiratie begint volgens mij terug te komen... :) En vandaag, traditiegetrouw, vertel ik over de afgelopen maand in artikelen.


5 meest gelezen artikelen van mei 2016:

1. Het leed dat "wenkbrauwen verven" heet
Alweer! Net als vorige maand is dit oude artikel weer populair geweest. Eigenlijk wel een beetje jammer dat er niet een nieuw artikel op nummer 1 staat, maar hey, als jullie dit interessant vinden is het goed!

2.Budget shampoo's zonder SLS
En ook dit oude artikel is deze maand wederom vaak opnieuw gevonden. Moet ik binnenkort misschien toch een deel 2 maken?

3. Ontzwangeren?!
Ah, kijk, dat is interessant. Erg leuk dat jullie dit artikel gewaardeerd hebben! Iedere moeder ervaart het ontzwangeren weer anders en ik was er ontzettend benieuwd naar. Ik begon al vrij snel met het noteren van dingen die, volgens mij, bij het ontzwangeren hoorden. Na een paar maanden nog wat aangevuld en zo kwam dit artikel tot stand.

4. Alles over acrylnagels: mijn ervaring
Jongens, weer een oud artikel! Haha, blijkbaar is mijn blog vooral door Google-bezoekers de afgelopen maand druk bezocht. :P Maar goed, dit onderwerp dus. Ik heb, zoals jullie weten, jarenlang acrylnagels gehad. Ik was er ontzettend blij mee en heb nooit gedacht dat ik ooit terug naar mijn eigen nagels zou willen. En toch is het inmiddels wel zo. In dat artikel lezen jullie meer over mijn ervaringen.

5. Mijn favoriete foundations en BB creams
De top 5 wordt afgesloten met een vrij recent artikel. Leuk om te zien dat jullie dit een interessant onderwerp vonden. Ik ben namelijk gek op het ontdekken van nieuwe foundations en BB creams en zoek altijd de beste exemplaren voor mijn gecombineerde huid. De afgelopen maand deelde ik mijn meest recente favorieten.

Het artikel dat het net niet gehaald heeft (en wat ik stiekem wel jammer vind) is het 1-jaar-geleden-artikel. Het was best emotioneel om terug te kijken, maar ook wel weer erg bizar. Een perfect voorbeeld van hoeveel er in een jaar kan veranderen, ik kan er met mijn hoofd nog steeds niet bij... En ook beland in de top 10 (maar dus net niet hierboven) was het Wat als je als niet-Nederlander in Nederland woont (deel 3) artikel. Deel 3, ja, ik had niet gedacht dat er überhaupt meer dan 1 deel zou komen, maar het bleef leuk. :P En ik hoop dat het komisch en herkenbaar genoeg was. ;) De meest bekeken video was trouwens mijn baby en beauty shoplog. Ik mis het maken van filmpjes zo ontzettend, maar dit is weer een ander verhaal... ik zeg maar kort: heel veel technisch gedoe. :(

6 random mei-artikelen van afgelopen jaren:

2010: Merk review: The Body Shop
Jaja, vroeger deed ik nog merk-reviews. Oftewel, wat zijn mijn aanraders van dat merk en wat zou ik niet zo snel meer kopen. Vrij summier, in dit geval over The Body Shop, maar het gaf -in mijn ogen- wel een goed beeld.

2011: Lichaamsverzorging van Sephora
Oh, jongens, wat mis ik Sephora in Nederland... En als ik dat plaatje weer zie met mijn verzameling van toen... aaah ik weet nog hoe fijn het voelde en hoe heerlijk ze roken! Ik wil dat weer!

2012: Accessorize Pink Spice
Heel toevallig had ik de afgelopen week dit nagelakje weer gedragen! Het blijft een prachtige duo-chrome kleur. Ik heb laatst al mijn nagellakken uitgeruimd en alle Accessorize potjes blijven lekker in mijn stash. Zo'n fijne kwaliteit en unieke kleuren... ik hoop eigenlijk dat ze nog steeds gemaakt worden...?

2013: Mijn huidige foundation routine (mat en volledige dekking)
Whehe, ik zei toch, foundations en ik... Leuk om te zien hoe uitgebreid mijn "routine" destijds was. Nu is het een stuk korter en effectiever geworden... denk ik. ;)

2014: Essie Mint Candy Apple
Oké, sorry, weer nagellak, maar weer toevallig... ik draag hem nu op mijn teennagels! Haha, weten jullie ook weer... :P Dit blijft zo'n mooie klassieker, prachtig vooral voor dit seizoen.

2015: Lente favorieten 2015
In deze video had ik mijn favorieten gedeeld. Ik hou altijd van dit soort video's waarin ik verschillende beelden laat zien. Altijd extra werk, veel editten, maar het blijven ook de leukste video's om terug te kijken. ;)

En dit was het weer! Ik hoop dat jullie zo weer wat nieuwe artikelen hebben ontdekt (en ook weer een beetje op de hoogte zijn over hoe en wat in verband met le blog). Fijne zondag!

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke top 5! Ik ben heel benieuwd naar een vervolg op de budget shampoos zonder SLS.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne top vijf. Ik vind het ook steeds frappant te zien wat lezers graag lezen, ik verwacht soms ook heel andere dingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk rijtje! Ik ben zelf ook nog op zoek naar een fijne BB-cream.

    BeantwoordenVerwijderen