maandag 13 juni 2016

Bloglife | 8 favoriete mama-blogs

Sinds ik zelf mama ben geworden en wat meer over mama-dingen wil schrijven en lezen, is een hele nieuwe wereld voor mij geopend. De wereld van mama-blogs. Terwijl ik dacht dat combinatie van beauty met mama stuff eigenlijk wel ideaal voor mij is, ben ik er snel achter gekomen dat dit een hele populaire combinatie is. Tja, wie wilt nou niet een verzorgde moeder zijn? Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete blogs die misschien niet meteen de mama-blogs zijn, maar waar wel vaak leuke mama-onderwerpen op voorbij komen. Lezen jullie mee?


plaatje van weheartit.com

De Huismuts heb ik ontdekt dankzij haar video-dagboek voor Ouder van Nu. Nu zij een dochtertje heeft gekregen en binnenkort gaat trouwen, blijft Rachel leuk om te volgen. Zij hoort meer in de categorie boho/hippie moeder, maar dan op een hele leuke en relaxte manier. Heel anders dan ik dus, en daarom ook wel leuk om te zien. En anders kun je bij Rachel nog prima terecht voor interieur en food inspiratie!

Chicks Love Little Ones is van de meiden die ook een food-blog hebben. Hun lifestyle-blog was op een gegeven moment omgedoopt tot een mama/baby-blog en wat is het leuk! Super handige lijstjes en tips, ik klik bijna dagelijks op een artikel van dit blog. Erg leuk, speels en herkenbaar!

Wij à la Mama is de blog van Ouders van Nu, waar verschillende mama's (waaronder ook bloggende mama's) voor schrijven. Laatst zag ik een oproep dat ze nieuwe mama's zochten en ik wilde serieus reageren... Voor zo'n leuke blog, waarom niet? Maar tijd en gedoe... je kent het wel.... :P Misschien doe ik het alsnog. Maar goed, dit is echt een leuke blog met handige artikelen en ervaringen van verschillende mama's.

La Viesagista schrijft vooral over beauty, maar haar mama-artikelen zijn vaak hilarisch. Sanne schrijft met zoveel humor en zo vlot, dat het gewoon erg prettig is om te lezen.

LWW is een van de grootste mama-blogs, volgens mij, en het was een van de eerste op dit gebied die ik begon te volgen. Erg leuke meiden met steeds interessante onderwerpen. En hun kids-outfits zijn om van te smullen... misschien zal ik ook eens dit soort artikelen gaan maken.

Made by Malou was ook een van de eerste mama-blogs die ik aan mijn Bloglovin-lijstje had toegevoegd. Ik vind dat zij ook steeds interessante onderwerpen heeft en haar blog blijft mij boeien.

Ysis Lorenna is de enige Engelse mama die ik volg en ik vind vooral haar video's leuk. Zij voedt, net als ik, haar zoontje tweetalig op, dus het is voor mij extra interessant om dit allemaal te volgen.

En tot slot, Trendy Mommy. Echt, de (zondag)vlogs van Andrea zijn heerlijk om te zien! Hilarisch, herkenbaar en gewoon gezellig. Plus dat Andrea Russcieh spreekt, dus voor mij natuurlijk extra leuk om er af en toe wat van te horen. Echt een leuke vrouw met prachtige dochtertjes.

Ik volg natuurlijk nog meer mama-blogs, maar dit zijn op dit moment de blogs die ik het meest lees. Als jullie nog andere aanraders hebben, deel ze hieronder!

1 opmerking:

  1. Er zijn inderdaad heel wat mama-blogs te vinden. Ik ken alleen La Viesagista uit jouw overzicht. Ik volg eigenlijk alleen Dhini, al jaren eigenlijk , zo'n lieve meid die ik persoonlijk ken. Verder volg ik eigenlijk geen mama-blogs.

    BeantwoordenVerwijderen