woensdag 27 juli 2016

Beauty | Curly Sexy Hair

Eens in de zoveel tijd vind ik weer een haarverzorgingsproduct waar ik een beetje geobsedeerd mee raak. Dit is er een op dit moment. En als je dacht dat de titel een verwijzing naar mijn haar-situatie was... Het is eigenlijk letterlijk de naam van dat product waar ik meer over ga vertellen. ;)Dit is dus hoe mijn haar uitziet een dag nadat ik het gewassen heb. Na het wassen gebruik ik tegenwoordig (bijna elke keer) dit goedje van het merk Sexy Hair. Dit merk heb ik al vaker gebruikt en eigenlijk ben ik tot nu toe steeds positief verrast geweest. Mijn haar (= vrij droog en pluizig) kon wat extra volume gebruiken. En de slag, die er stiekem in zit, moest weer eens een boost krijgen. En dat is allemaal gelukt... met Curly Sexy Hair Curly Reactivator.
Het is een witte crème die al vrij snel plakkerig op je hand wordt. Je hoeft dus maar een kleine hoeveelheid te gebruiken om (snel) door je haar te verdelen. Er staat dat je het zowel op droog als op vochtig haar kunt aanbrengen. Omdat ik niet altijd even veel slag in mijn haar heb, vind ik het mooier als ik de Reactivator op vochtig haar aanbreng. Dan verdeelt het zich net wat mooier op mijn haar. Ik krijg er het nonchalante effect mee waar ik zo van hou. Net iets meer volume, net iets meer duidelijke slag (en zelfs bijna krullen), I love it! Ik breng het met "bouncende" bewegingen aan, vooral bij de punten, maar ook op de plekken waar ik meer volume wil (dus niet wrijven, maar echt die volume met je handen kneden). Natuurlijk zijn dit soort producten altijd heel persoonlijk, maar als je haar qua textuur op dat van mij lijkt dan is dit zeker de moeite waard om te proberen. De producten van Sexy Hair zijn sowieso wat mij betreft een aanrader.

Ik heb mijn exemplaar bij BeautyBay gekocht (€15,50), maar enkele Nederlandse webshops verkopen dit merk ook.

2 opmerkingen:

  1. Mooi effect hoor! De naam past ook goed bij het product :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de Sexy Hair haar olie om na het wassen in het haar te spuiten en ben daar ook erg blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen