zondag 31 juli 2016

Beauty | Guerlain Palette Terracotta Bayadère

Eindelijk, een bronzer van Guerlain is toegevoegd aan mij stash! Maar niet zomaar een bronzer, nee, dit is een prachtige limited edition. Te gebruiken zowel voor het gezicht als voor de ogen. Benieuwd naar mijn mening en (natuurlij) de look? Kijk dan snel verder.In mijn laatste shoplog hebben jullie dit plaatje al kunnen zien. Mijn nieuwe Guerlain palette Terracotta Bayadère. Ik heb hem gescoord op het vliegveld in Moskou, want ik zat al vaker op vliegvelden naar de bronzers van dit merk te kijken. Allereerst natuurlijk credits voor de prachtige verpakking. En zelfs het hoesje, dat ik normaal weggooi, is zo'n eyecatcher. Wat een zomerse koraalroze kleur, en het past perfect bij het kwastje (en ja, die gebruiken wij niet, maar het is so cute!!)
Deze palette bevat maar liefst vier tinten. 2 bronzers (in #03 Natural en #05 Medium), highlighter en blush. Die laatste twee dienen trouwens ook als oogschaduw-kleuren, maar een warme bronzing-kleur zou er net zo goed voor gebruikt kunnen worden. Ook al zijn de stroken van highlighter en blush vrij smal, ik had geen moeite met het oppakken van de kleur met een kwast. En laten wij eerlijk zijn, bij Guerlain gaat het vooral om de bronzers... Grote pans!
Die bronzer die ik al eerder op het vliegveld wilde kopen was dus in de kleur Natural, en het is fijn dat ik hem nu ook in deze palette heb. Hij is wel vrij warm, iets warmer dan verwacht. Maar ik vind hem echt prima draagbar, zelfs voor zulke bleke huidjes als dat van mij. De andere bronzer-kleur, Medium, is gelukkig een stuk donkerder (het verschil tussen die twee is nog iets meer dan op de foto's) en hij is koeler/roder. Ik hou ervan om die twee te mengen, maar ik ben dan ook niet bang voor iets donkerder bronzers. Tijd voor de swatches!De bronzers zijn heerlijk romig en blenden heel mooi uit. Niet anders verwacht van Guerlain! Medium is in het echt dus wel een stukje koeler en donkerder. De highlighter heeft die gouden glans die Albatross bijvoorbeeld ook heeft. Zoals jullie misschien weten ben ik daar geen grote fan van. Maar als je deze highlighter subtiel aanbrengt vind ik de glans wel heel mooi. De blush is prachtig, perzik-roze, boterzacht en zonder al te veel glans.

Tot slot natuurlijk de look! Hier heb ik zowel op de ogen als op mijn wangen deze palette gebruikt. Voor de ogen heb ik vooral de highlighter-kleur gebruikt, opgewarmd met een van de bronzers. De blush-kleur heb ik vooral langs de onderste wimperrand aangebracht. Op mijn wangen draag ik zowel de bronzers, als de highlighter én blush - voor mij geen gebruikelijke combinatie, omdat ik het tegenwoordig wat te veel van het goede vindt. Maar toch vind ik het resultaat mooi geworden. Heerlijk zomers en zeker niet too much. Ja, ik ben fan van deze palette. Prachtig product en mooi aandenken. Mocht je hem nog ergens kunnen scoren (voor rond €50) - doe het!

3 opmerkingen:

  1. Prachtig palette en de Guerlain kwaliteit is echt wel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kleuren en pigmentatie, vind het product zelf iets te duur... Maar de look staat je prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zalig! Ik kijk op de luchthaven ook graag rond, er liggen toch vaak mooie travel exclusives en dat is voor mij echte eye candy.

    BeantwoordenVerwijderen