woensdag 13 juli 2016

Beauty | Make-up verdeler (Lidl)

Een make-up verdeler? Is dat een ding! Jazeker! Zoiets heb ik al een tijdje geleden op de Aziatische markt gespot en heel binnenkort kun je het in Nederland kopen. Je hoeft er niet heel lang naar te zoeken, want vanaf 25 juli is dit product verkrijgbaar bij de Lidl (van het merk Silver Crest). Ik heb de mazzel gehad dat ik hem nu al mocht testen en vandaag vertel ik er meer over.Wat is een "make-up verdeler" nou precies? Het is een mini-apparaat dat jou helpt om je basis-make-up (foundation én poeder) egaal aan te brengen. Het belooft zelfs een airbrush-finish te geven. In het doosje zitten, naast het apparaat, 4 sponsjes. 2 zijn wat stugger (voor vloeibare producten) en 2 wat zachter (voor poeders). Je kunt er overigens ook minerale make-up mee aanbrengen. Dus eigenlijk is dit de vervanger van je gezichtskwasten. Een stuk compacter, dat dan wel weer!Nou moet ik heel eerlijk bekennen dat ik een grote kwasten-fan ben. Het aanbrengen met sponsjes of "beauty blenders" is nooit echt mijn ding geweest. Maar dit... dit is even een ander verhaal. Door de zachte trillingen imiteert dit apparaat vinger-bewegingen. Dus die kloppende en roterende bewegingen die je ook met een beauty blender zou maken. En gek genoeg... het werkt!Ik breng een beetje foundation op het sponsje aan, zet het apparaat aan en begin het op mijn gezicht aan te brengen. Het apparaat doet eigenlijk alle werk voor je. Je hoeft geen rare bewegingen met je handen te doen, gewoon heen en weer bewegen en je foundation wordt heel egaal verdeelt. Het werkt super snel, nog sneller dan dat ik het met mijn kwasten zou aanbrengen. Ik heb het zowel met dunnere foundation als met een wat dikkere structuur geprobeerd, in beide gevallen was het een kwestie van seconden. Houd er alleen rekening mee dat sponsjes altijd wat meer product opzuigen. Dus een tweede laag aanbrengen is voor mij wel nodig. Maar dat neem ik dan voor lief, want ik ben alsnog een stuk sneller klaar. Ook poeder aanbrengen gaat net zo makkelijk met dit apparaat, maar om heel eerlijk te zijn gebruik ik het toch liever alleen voor vloeibare foundation. Een poeder hoef ik namelijk niet zo precies aan te brengen, dus dat gaat al heel snel. Na gebruik kun je het sponsje makkelijk los klikken en wassen bijvoorbeeld met baby-shampoo. Oh ja, nog een tip, je weet zeker dat het apparaat aan- en uitgaat als je de klik hebt gehoord. Het is heel simpel, maar wel even iets om te onthouden. Het apparaat maakt trouwens een licht zoemend geluid, totaal niet storend, maar misschien wel even wennen.En nu even tromgeroffel... de prijs... €7,99! Lidl maakt het altijd wel budgetvriendelijk en dit is dus zeker geen uitzondering. Een aanrader voor als je weer eens iets nieuws wilt uitproberen voor het aanbrengen van je make-up.

4 opmerkingen:

 1. Hé, wat een bijzonder apparaat! Ik was bang dat dit niet zou werken, maar leuk om te lezen dat het wél werkt. Lidl is goed bezig wat betreft beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat lijkt me zeker de moeite! Wil ik zeker wel eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het werkt en de foundation egaal verdeelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat ze dit gemaakt hebben. Ben wel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen