zondag 10 juli 2016

Blogged in juni 2016

Het is weer tijd voor een artikel-overzicht! Ik twijfelde of ik dit overzicht nu zou moeten maken, want laten wij eerlijk zijn - zo braaf heb ik mijn upload-schema niet gevolgd (druk, druk, druk). Maar ik ga het toch doen! Alleen de drie meest gelezen artikelen van afgelopen maand sla ik even over, want ze zijn hetzelfde als vorige maand gebleven. Dus... kijk maar even mee!



5 meest gelezen artikelen van juni 2016:

1. Baby | Een halfjaar
Ah, wat vliegt de tijd snel! Mijn baby is inmiddels een halfjaar "oud" en ik heb verteld hoe het tot nu toe gaat. Ik probeer de komende week een video te plaatsen waarin ik hier meer over ga vertellen, inclusief onze favorieten van afgelopen halfjaar. Stay tuned!

2. Beauty | Essence - The Glow Must Go On (Beautylab palette)
Het artikel over deze prachtige palette is ook weer goed gelezen. Everyone loves budget-stuff, right? En terecht! De bronzer/shimmerbricks-dupe is hier trouwens nog steeds een groooooote favoriet! Echt een aanrader, vooral voor de zomer!

3. Beauty | 5 essentials voor mijn everyday look
Een week geleden bestond de top 5 nog voornamelijk uit baby-artikelen, maar beauty-updates worden dus nog steeds goed gelezen. Fijn! In dit artikel vertelde ik over de musthaves voor mijn dagelijkse make-up. Vinden jullie het misschien ook interessant als ik binnenkort mijn "everyday bakje" laat zien?

4. Bloglife | 8 favoriete mama-blogs
Het artikel over de favoriete mama-blogs is dus ook hoog geƫindigd. Eerlijk gezegd niet helemaal verwacht, maar eigenlijk... dit soort artikelen lees ik zelf ook graag. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken, toch? Meer aanraders zijn welkom!

5. Baby | Voeding, flesje, luiers, doekjes - de beste keuze?
Een vrij recent artikel (*kuch* dat krijg je met een beetje achterstand *kuch*). Een artikel waarin ik al een paar baby-aanraders noem. Alleen dit is datgene wat tot basis-verzorging behoort. En ik vertelde ook wat meer over onze zoektocht... je wilt natuurlijk het allerbeste voor je kleintje.

Sorry dat het zo nu en dan wat stiller op de blog was, maar ik hoop dat jullie dit begrijpen. Als jullie mij op social media of Bloglovin volgen dan krijgen jullie vanzelf de nieuwste updates te zien. Het was de afgelopen tijd vrij druk met de kleine, het werk en vrij veel afspraken. Maar voor de komende week ga ik proberen vooruit te werken zodat er alsnog op ma-woe-vr-zo een update zal komen! En dat terwijl wij een mini-vakantie in de planning hebben staan... Maar hier een andere keer meer over. ;)

6 random juni-artikelen van afgelopen jaren:

2010: Lush Hair Doctor *review*
Een Lush artikel! Dat zijn er niet veel en het is al een tijdje gelden dat ik er iets nieuws gekocht heb. Ik begin Lush te missen... Ik weet nog hoe gek ik op dit haarmasker van Lush was, alleen de prijs was om even bij te slikken. In dit artikel vertel ik er meer over.

2011: Tag: your mobile phone(s)
Wow, dat is lang geleden! Ik was zelfs vergeten dat ik deze tag ooit gedaan heb! Mijn twee oude telefoons. Haha, ik weet nog toen hoe trots ik was op mijn Nokia en hoe vaak ik die Blackberry heb vervloekt. Leuk om weer eens terug te lezen!

2012: EOTD: Rose Gold Dreams
Soms mis ik dat uitgebreid make-uppen echt wel... Die shimmery Inglot-pigment heb ik nog steeds, al heb ik hem al een tijdje niet gebruikt. Dat beetje fall-out wat je ermee kreeg was pain in the ass, maar het effect was zo ontzettend gaaf!

2013: Merken die meer aandacht verdienen
Een artikel over dit soort merken moet eigenlijk eens in de zoveel tijd gemaakt worden. Als ik dit artikel weer zie dan denk ik "ach ja, dat product vond ik zo fijn!". Je vergeet het al zo snel, ook omdat er zoveel aanbod is. Maar dat waren dus de merken die ik destijds ontzettend goed vond (en sommige gebruik ik nog steeds met veel plezier), alleen zijn deze merken wat minder populair. Onterecht en daarom extra aandacht waard!

2014: Geboekt via Treatwell: een gezichtsbehandeling bij Laurent Utrecht
Wat vond ik het fijn, om verwend te worden met een heerlijke gezichtsbehandeling in het hartje Utrecht! Ik had mij toen ook voorgenomen om dit vaker te doen, maar drie keer raden of het gelukt was... Toegegeven, ik neem niet veel tijd voor dit soort dingen. En al helemaal nu ik een kleintje heb. Zonde eigenlijk...

2015: Random Primark shoplog
Eigenlijk waren in juni 2015 veel meer leuke artikelen om nu te delen, maar ik koos toch voor deze video. Het blijft een extra speciale. In de maand daarvoor merkte ik dat al mijn kleding iets te strak werd, dus er moest worden geshopt. Extra brede kleren... En dat deed ik dus bij Primark! (om een paar dagen later te ontdekken dat ik zwanger was ;) )

Dat was het voor nu! Ik hoop dat jullie dit weer een leuk overzicht vonden! Laat juli een extra productieve maand worden, maar dat gaat (denk ik) wel goed komen! ;)

1 opmerking:

  1. Heel handig zo'n overzichtje! Begrijpelijk dat het The Glow Must Go On artikel zo vaak is gelezen, het is dan ook een prachtig palette.

    BeantwoordenVerwijderen