maandag 18 juli 2016

News Monday | Moroccanoil, The Body Shop, MAC en meer

Welkom bij de nieuwe News Monday! Vandaag vooral skincare-nieuwtjes. Wat make-up betreft is het, denk ik, een beetje komkommertijd. ;) Maar skincare biedt genoeg interessants, dus laten wij hier vooral bij stil staan!Moroccanoil kennen wij allemaal van de haarverzorging in de herkenbare licht-blauwe verpakking. Staat ook bekend om de heerlijke geur. Dit merk heeft sinds kort een aantal producten voor het lichaam aan haar assortiment toegevoegd. Er zijn drie lijnen verkrijgbaar: fleur de rose is delicaat en warm, fleur d'oranger is geïnspireerd op de oranjebloesem en mediterrane kust, originale bevat de essentie van de Middellandse Zee (en ik neem aan dat dit de originele Moroccanoil-geur is). Er zijn verschillende producten verkrijgbaar zoals (droge) olie en body soufflé.

Ook The Body Shop heeft iets nieuws in de winkels liggen, namelijk de Skin Defence Multi-Protection Essence SPF 50 PA++++ (dat zijn een hoop plusjes...). Deze ultralichte crème biedt bescherming tegen de UVA en UVB stralen, bevat algen extracten en vitamine C voor stralende huid en verstopt de poriën niet. Ideaal voor als je nog een vechtertje zoekt tegen de dagelijkse schadelijke factoren (of om mee te nemen op vakantie natuurlijk).

Nog meer skincare nieuws! Clinique komt met een tweetal nieuwe producten uit op basis van houtskool. City Block Purifying Charcoal Cleansing Gel is een zwarte gel-cleanser op basis van glycerine (vocht-vanger) en cafeïne (kalmerende werking). Het belooft de meest hardnekkige vervuilers van je huid aan te pakken. City Block Purifying Charcoal Clay Mask + Scrub is een 2-in-1 product die gifstoffen en talg-resten verwijdert. Bevat, naast houtskool, ook kaolin en alg-extracten. Gebruik het als scrub en ervaar de zachtheid van sillicium bolletjes en verzorging door aminosuikers en plantextracten. Verkrijgbaar vanaf eind deze maand.

Murad komt met iets nieuws voor de vettere huidjes onder ons (jep, heb ik). InstaMatte Oil-Control Mask helpt met het verwijderen van overtollig talg, onzuiverheden, en voorziet je huid van een langdurige matte finish. Laat het 1 keer per week 3 minuten inwerken op je huid, of gebruik het dagelijks als cleanser om de talgproductie te reguleren. Bevat salicylzuur en grapefruitextract voor zuivere huid en strakkere poriën.

Op naar de nagels! Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellak heeft een nieuwe formule gekregen. Dankzij de toegevoegd keratine complex worden je nagels nog steviger en blijft de kleur meer dan tien dagen mooi zitten. Vanaf einde deze maand verkrijgbaar in maar liefst 26 kleuren.

Tot slot een nieuwtje van MAC. Al eerder hebben wij kennis kunnen maken met hun Vamplify lipsticks. In september komen er heel wat nieuwe kleurtjes uit. Houd vooral de buitenlandse blogs in de gaten, want er zijn al swatches gesignaleerd!

1 opmerking: