woensdag 17 augustus 2016

Baby | (Broeken)shoplog Zara en Primark

Onze kleine man groeit snel! Terwijl hij vanaf het begin bij de groei-curve van de kleine baby's hoorde (iets te vroeg geboren hé), heeft hij het inmiddels behoorlijk ingehaald. Vooral in de lengte is hij de kleine-baby's-curve inmiddels gepasseerd, en dat merk ik vooral aan zijn kleding. Inmiddels draagt hij maatje 74. De shirtjes zitten nog prima, sommige zelfs aan de ruime kant. Maar de broekjes lijken steeds korter te worden. Dit wordt een lange en slanke kerel... Ik besloot om alvast wat broekjes in maat 80 (whaaaa wat gaat dit snel!) in te slaan. Naast nog wat andere items. Kijken jullie mee?Ik hou van dit soort joggingbroeken, oftewel - de relax-broekjes. Heerlijk voor zo'n baby om in te tijgeren, te rollen en om allemaal ondeugende dingen te doen. Deze broekjes zijn van de Primark en worden per setje van twee verkocht. Altijd handig zo'n broek, en het staat bij elk shirtje. En die bordeauxrode kleur is gewoon mijn zwakte... en die slaat nu over op de baby-garderobe.Nog meer Primark! Rechts - weer zo'n joggingbroek, alleen dan met een gemĂȘleerd patroontje. Het broekje links heeft van die knopen aan de zijkant zodat je het kunt omslaan. Dan wordt het een kortere broek en dat lijkt mij handig!En aangezien de benen zo snel groeien, beginnen ook pyjamaatjes wat krapper te zitten. Dus tijd ook voor pyjamaatjes in maat 80... Ik kocht bij Primark een setje van drie, met neutrale tinten. Ook kocht ik een setje met sokjes. De goede maat is namelijk best lastig om te vinden en die van de Hema bijvoorbeeld zijn of veel te klein of veel te groot. Ik hou ervan als merken sokken ook in verschillende maten maken en niet "0-6 maanden" en "6-12 maanden". Deze van Primark lijken prima te passen en ik wilde sowieso meer sokjes met rode kleur voor hem kopen.En over rood gesproken... check deze felle broek van de Zara! Ik had laatste online een bestelling geplaatst, omdat Zara's babykleding toch wel erg leuk (en betaalbaar) is. In de winkel vind ik alleen nooit echt veel leuke dingen, maar online werd ik hebberig van al die leuke broekjes... Alles is ook weer in maat 80. Een rode broek had hij nog niet, dus zo'n jogging-exemplaar was heel erg welkom. En check die grijze met strepen... hoe stoer!Deze broekjes zijn wat dunner van stof, voor de nazomer die (hopelijk) nog gaat komen. De linker heeft ook echt van die patches aan de knietjes zodat hij er lekker op kan kruipen. En het broekje met de beertjes vond ik weer eens wat anders. Cute!Tot slot nog deze twee broekjes. Hoe stoer zijn ze! Eentje met sterretjes en de andere is met een gitaar. Het stofje van beide is niet zo dik als jogging-stof, maar ook niet zo dun als van de vorige twee. Ik vind deze twee zo leuk! Ik had bij de Zara eigenlijk nog een donkerblauwe broek besteld, maar deze werd in een verkeerde maat geleverd (voor 2-3 jaar)... Ik wilde het eerst gaan omruilen, maar bij nader inzien - ik bewaar hem maar. ;)

1 opmerking:

  1. Ik denk dat hij nu meer broeken heeft dan ik ;D Cute!

    BeantwoordenVerwijderen