maandag 8 augustus 2016

Baby | Mini-outfits #1

Baby-kleertjes, het blijft schattig. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen voor de kleine man te kopen en om hem elke ochtend te kleden... En dan nog 3x per dag omkleden als het moet. Baby's... ;) Het leek mij leuk om zijn outfits eens in de zoveel tijd te delen. Als jullie dit ook leuk vinden dan ga ik dit zeker regelmatig doen. Vandaag deel ik de eerste 5. Zijn jullie benieuwd? Kijk maar mee naar mijn popje.Deze streepjes broek is geweldig. Nou ja, alles wat streepjes heeft eigenlijk... Ik combineerde hem met een simpel wit t-shirtje en dat vind ik zo cool staan! Broek is van Next direct, t-shirt is Zeeman, sokjes van Terstal.Dit truitje hebben jullie in mijn laatste shoplog al kunnen zien. Ik vind hem erg leuk! Heel speels, maar ook wel stoer. Makkelijk te combineren met een donkerblauwe (comfy) broek. De trui zelf is, volgens mij, merkloos (er staat in ieder geval niks specifiek's op de label). Broek is wederom van Next direct en sokjes zijn van Terstal.Ik hou van streepjes! Dit shirtje vind ik ook zo cool. Je ziet het niet zo goed, maar het heeft een beetje zo'n twee-lagen-look bij zijn nekje. Het is trouwens van Terstal, ik kocht hem in de sale - extra leuk. De spijkerbroek was, volgens mij, een kraamcadeau. Geen idee van welk merk, maar ik gok op Zeeman. Deze is nog iets te groot, terwijl alle andere broeken in maat 74 inmiddels een de krappe kant worden.Lekker in pastel-kleurtjes! Het shirtje is van H&M en broekje is van Zara. Dit broekje is zo leuk dat ik laatst meer Zara-broekjes had besteld. En mag ik zeggen dat zelfs pastelkleurtjes hem prima staan... Het is zo'n makkelijke baby om te kleden, tot nu toe staan alle kleuren hem, al zeg ik het zelf. ;)En ik sluit af met een extra leuke foto. ;) Dit Sesamstraat-shirtje is uitgekozen door papa tijdens ons shoppingsessie bij H&M. Het broekje is van Next direct (dit was dus een setje van 3 broekjes, super leuk!) en de sokjes zijn van... geen idee. Volgens mij zijn die ooit nog van mij geweest!

3 opmerkingen:

  1. Sesamstraat is mijn favoriet! Super cute!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk he je baby zo aankleden :) Ik kon daar ook altijd van genieten. Nu hij groter is nog steeds trouwens. Zo leuk als hij net een mooi stel kleertjes aan heeft en nog helemaal schoon is haha. Ik hou ook erg van streepjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het ook altijd heel leuk om Selena te kleden! Elke dag weer opnieuw. Ik vind vooral de Sesamstraat outfit erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen