zondag 28 augustus 2016

Baby | Mini-shoplog Mallorca

Nast mijn beauty-aankoopjes kon ik het natuurlijk niet laten om een paar dingen voor de kleine te kopen. Ik moet meteen zeggen dat het niet veel is, maar het zijn natuurlijk weer hele leuke dingen. Ik heb geshopt bij slechts twee winkels, Benetton en C&A.Je hebt overal Benetton winkels op Mallorca, en toevallig zat er eentje naast ons hotel. Ik heb al eerder kleertjes van Benetton Baby van mijn moeder gekregen en ik vond ze ontzettend leuk. Best prijzig, maar ach... ;) Ik nam alleen dit truitje mee. Hoe schattig is deze eekhoorn! Zij hadden hem trouwens ook in donkerblauw, ook erg leuk. Maar grijs vonden wij nog iets leuker. De maten van Benetton zijn trouwens best gek. Ik nam maat 74 mee, terwijl dit volgens Benetton voor 9-12 maanden is (bij andere merken geldt voor deze leeftijd maat 80). Volgens mij valt deze nu best ruim, dus het zal perfect voor het najaar zijn.Bij de C&A slaag ik regelmatig wel voor de kleine, maar op Mallorca hebben zij dus allemaal andere spulletjes. En in Palma hadden zij een hele verdieping vol met baby/kinder-kleding! Ik nam een setje met deze grappige sokken. Cute! En een trui met "wild rebel" erop, want.... dit is te leuk met zo'n groeiende deugniet. :) Dit is trouwens alvast maat 80.Blijkbaar ben ik bang dat hij straks in het najaar pyjama's te kort komt... haha, ik nam er weer twee mee in maatje 80! Ik vond deze printjes super leuk, maar, man, wat zien ze er groot uit! Ik zeg toch, mijn baby groeit zooooo snel... :)

1 opmerking:

  1. Wat een schattige kleertjes! Die pyamaatjes en het truitje met de eekhoorn zijn echt super cute. Ik ben ook fan van Benetton, zowel voor mijzelf als voor de kleine. De kwaliteit is echt super! Jammer dat de V&D er niet meer is want daar kocht ik het meestal.

    BeantwoordenVerwijderen