vrijdag 5 augustus 2016

Beauty | Nieuwe Makeup Geek oogschaduws en blush

Laatst heb ik weer eens een bestelling bij Beautybay geplaatst. Het was eigenlijk voor iets anders, waar jullie binnenkort meer over kunnen lezen. Maar ik vond het ook weer tijd om mijn Makeup Geek wishlist erbij te pakken... Met als resultaat - 4 nieuwe oogschaduws en 1 blush! Kijken jullie mee?Ook al was mijn wishlist oorspronkelijk langer, ik besloot maar geen hele warme kleuren meer te kopen (ook in verband dus met die andere item). Ik ging voor 4 kleuren waar ik een dagelijkse look mee zou kunnen maken, inclusief een prachtige nieuwe foiled oogschaduw. En ik wilde eindelijk eens een blush van Makeup Geek uitproberen. Deze was dus totaal niet gepland, maar ik had toevallig nog een lege mini Z-palette, en wat zou het handig zijn om een everyday-blush in een everyday-palette te hebben....
Allereerst koos ik voor Mirage, een mooie matte roomkleurige highlighter. Vintage is de lichte paars-achtige tint, met een beetje een bruine ondertoon. Ook weer mat, net zoals de volgende kleur. Cherry Cola stond al op de wishlist toen deze kleur (vorig jaar?) net uitkwam. Helemaal mijn ding! Donker-boreaux-bruin.... met ook weer iets paarsig erin. De foiled eyeshadow die ik gekocht heb is in de kleur Mesmerized, een vrij neutrale taupe-kleur met een prachtige glans.Zoals altijd zijn ook deze Makeup Geek oogschaduws ontzettend goed gepigmenteerd! En over pigmentatie gesproken... hun blushes zijn dus ook geweldig! Ik heb gekozen voor de kleur Puppy Love. Hij leek vrij koel in de verpakking, maar op de huid is hij een klein beetje warmer (prachtig!). Op de swatches heb ik de kleur subtiel aangebracht en goed uitgeblend zodat jullie zo beter het effect ervan kunnen zien. Maar met zo'n blush moet je zeker niet al te enthousiast gaan... wat een pigmentatie!
Even een random ooglook. Geen idee waarom de oogschaduw een beetje glanzend lijkt (misschien lag het aan de primer?), maar de oogschaduws zijn zeker wel mat. De glanzende Mesmerized heb ik alleen langs de onderste wimperrand aangebracht. Met Cherry Cola heb ik trouwens het lijntje in de buitenste ooghoek getekend, als een soort basis voor mijn oogpotlood. Het creëert een simpel en mooi effect, zeker iets voor mijn dagelijkse snelle looks.De blush is zo mooi! Ik ben eigenlijk wel blij dat de kleur niet te koel is. Echt perfect voor elke dag. Ik heb deze kleur nu vaker gedragen en ik ben er echt blij mee... net als met al deze oogschaduws. Wat zijn ze ook mooi! Mirage is trouwens de ideale basis-kleur voor de hele ooglid, maar is ook gewoon een prachtige matte highlighter. Vintage en Cherry Cola zijn ideaal voor elke look... Vintage als een all-over of een blend-kleur en Cherry Cola is perfect om meer diepte te creëren. En Mesmerized... ugh, die shimmer! Alle liefde voor Makeup Geek!

4 opmerkingen: