woensdag 31 augustus 2016

Beauty | One Brand Look - Laura Mercier

Op deze bijzondere dag (houd mijn Instagram in de gaten) heb ik een one-brand-look voor jullie. Ik heb inmiddels zoveel producten van het merk Laura Mercier dat ik besloten heb om er een look mee te maken. Zijn jullie benieuwd? Kijk maar mee.
De gebruikte Laura Mercier producten:

- Radiance Foundation Primer
- Tinted Moisturizer in Natural
- Bronzer/blush palette (limited edition die ik via Sephora had bemachtigd)
- Candleglow Luminizing Palette
- Extreme Neutrals Palette
- Secret Camouflage Concealer (check die pan!)
- Mini lipgloss

De overige producten van andere merken (zoals mascara en wenkbrauwenpotlood heb ik maar niet benoemd.
Voor de ogen heb ik de Extreme Neutrals palette gebruikt. Ik vind hem nog steeds zo mooi! En dit soort looks moet ik echt vaker dragen, maar ik moet nog even een snellere manier vinden om zoiets te maken. ;) Ik heb er een bruin oogpotloodje aan toegevoegd voor iets meer definitie langs de wimperrand. In de ooghoek heb ik trouwens een kleur uit de Candlelight palette gebruikt.Nu ik iets bruiner ben geworden kan ik de kleur Neutral van de tinten moisturizer eindelijk dragen. Dit product is namelijk zo fijn! Daaronder heb ik de primer gebruikt en die zorgde weer voor een mooie gezonde gloed (ook al had ik het een beetje afgepoederd). Voor mijn wangen heb ik vooral de bronzer/blush palette gebruikt. De bronzer, die erin zit, vind ik super mooi en daar heb ik nog een andere mini van. Dit is #03, zit ook in het vaste assortiment en is zo'n prachtige zomerse kleur! Ook heb ik de terracotta blush-kleur uit dezelfde palette gebruikt en een rozige highlighter uit de Candlelight palette. Oh ja, en die concealer, waar ik eerst nog mijn twijfels over had, blijkt al een tijdje een grote favoriet van mij te zijn! Hij werkt zo snel en zo makkelijk.

Wat vinden jullie van zo'n one-brand-look?

1 opmerking:

  1. Heel naturelle look. Ideaal voor als het snel moet gaan.

    BeantwoordenVerwijderen