maandag 22 augustus 2016

Beauty | Sephora en Wet 'n Wild geshopt op Mallorca

Van het weekend zijn wij teruggekomen van een weekje Mallorca and it was fun (dat hebben jullie vast ook al op mijn Instagram gezien)! Uiteraard heb ik er ook (een beetje) geshopt. Zo heb ik in de hoofdstad, Palma, Sephora gevonden. En bij een drogist kwam ik een schap met Wet 'n Wild producten tegen. Benieuwd naar mijn geshopte goodies? Ik begin natuurlijk met Sephora...Het was eigenlijk maar een kleine Sephora, een mini shop-in-shop bij een grotere warenhuis. Ze verkochten onder andere allerlei mini's bij de to-go-bar en dat was zo leuk (en handig)! Ik nam de kwastenreiniger van Sephora mee en een drietal mini desinfectiegels. Deze ruiken zooooo lekker! Uiteraard moest ik ook meteen aan Bath & Body Works denken. ;)
Jaaaa, de Chocolate Bar palette van Too Faced! Ik had totaal geen palette nodig, maar ik had al eerder bedacht dat -omdat Chocolate Bar palette zo'n kult-product is- ik het een keer zou kopen als ik het bij een fysieke Sephora op vakantie zou tegenkomen. Dus dat is gebeurt! Een palette als herinnering, waarom ook niet. ;) Ook heb ik weer eens de Shadow Insurance oogschaduw primer gekocht, omdat ik er toch een nodig had. En het laatste product van Too Faced is Born This Way concealer. Ik was ook ontzettend benieuwd naar Born This Way foundation, maar dat komt wel een andere keer. Deze concealer belooft super goed te zijn, dus mijn verwachtingen zijn hoog. Het laatste Sephora-product is van Make Up For Ever, deze matterende primer lag bij de to-go-bar. Super handig om zo'n mini uit te proberen voordat je een fullsize product gaat kopen!Bij de Spaanse drogisterij Xarig kwam ik een schap met producten van Wet 'n Wild tegen. Alle prijzen waren best oké, rond 4-5 euro per product. Ik nam dus een en ander mee... Een stift-eyeliner in de donker-bruine kleur, een zomerse koraal-roze nagellak, een bruinige longlasting lippenstift en een oogschaduw-palette (die ik waarschijnlijk ga weggeven tijdens een winactie - houd mijn social media in de gaten!). Ook heb ik nog een tonic van Clarins meegenomen, omdat deze in de aanbieding was (voor slechts 10 euro). Hier zit geen alcohol in, dus die kon ik niet laten liggen.

En dat was het! Valt mee, toch? Binnenkort zal ik in een video mijn first impression van deze producten met jullie delen. Voor nu kan ik verklappen dat ik hier ontzettend blij mee ben. Mijn stash hoeft echt niet meer zo hard te groeien, zoals vroeger, maar deze goodies zijn heel erg welkom.

1 opmerking:

  1. Wat een fijne items heb je geshopped! Op Gran Canaria waar wij waren(net als jij ben ik ook dit weekend terug gekomen van vakantie) hebben ze in Las Palmas een shop-in-shop bij de de El Corte Inglés, maar ik vond dat vorig jaar (toen ik het ontdekte; ik had gehoopt en me verheugd op een lekkere grote) zo'n teleurstelling dat ik dit jaar niet eens langs ben geweest. Jij hebt zo te zien mooie producten geshopped! Het lakje is super mooi, lekker zomers ;-) (wat een tegenvaller het weer nu he!) en ik ben het meest benieuwd naar de Too Faced items.

    BeantwoordenVerwijderen