woensdag 10 augustus 2016

Beauty | Violet Voss - Holy Grail palette

Wat heb ik toch een mazzel gehad dat ik deze palette heb kunnen bemachtigen. Ik heb eerlijk gezegd nooit gedacht dat het zou lukken, deze palette is namelijk altijd uitverkocht en om maar te zwijgen over de verkrijgbaarheid... Maar toch, het is mij gelukt! En ik ben er ontzettend blij mee! En ja, deze palette is zoooooo de moeite waard! Dit is nu al de mooiste en beste oogschaduwpalette die ik dit jaar heb gekocht.Violet Voss werd, volgens mij, dankzij Instagram bekend (correct me if I'm wrong) en de Holy Grail palette werd al heel snel een ontzettende hype (hele toepasselijke naam ook). Niet zo gek, want deze palette bevat een aantal hele mooie warme tinten die tegenwoordig zo populair zijn. Een aantal producten van dit merk (waaronder de liquid lipsticks) worden door BeautyBay.com verkocht, maar de oogschaduwpalettes waren er niet (waarschijnlijk steeds uitverkocht). Totdat ik op Twitter een bericht voorbij zag komen dat BeautyBay ze weer op voorraad had... ik wist niet hoe snel ik deze palette in mijn mandje moest gooien. Wat een geluk!Wat is het een prachtige palette! De verpakking alleen al kan ik ontzettend waarderen. Een compact plat "doosje", lekker licht maar voelt absoluut niet cheap aan. Heerlijk om mee te reizen. Aan de binnenkant vind je een grote spiegel, en onder elke kleur - de desbetreffende naam (ook allemaal erg leuk bedacht). De boterzachte kwaliteit van de oogschaduws en de verpakking doen mij denken aan Lorac, errrrrrug goed dus.
Holy Grail palette bevat dus verschillende kleuren voor verschillende gelegenheden. Deze palette zal sowieso meer in de smaak vallen bij de mensen die van warmere kleuren oogschaduws houden, ook al kun je er ook prima een neutrale look mee creĆ«ren. Alle oogschaduws zijn ontzettend zacht, er is geen fall-out (zelfs niet bij shimmery kleuren) en ze blenden als een droom. De palette bevat zowel matte als shimmery kleuren; veel verschillende finishes en aanwezigheid van lichte, medium en pop-kleuren maken deze palette zo veelzijdig. Love it! Bij BeautyBay betaalde ik trouwens €38 voor deze palette en voor 20 kleuren vind ik dit echt een prima prijs, al helemaal voor zo'n moeilijk verkrijgbare item.Sorry, ik heb niet alles geswatcht... puur omdat ik niet wist of jullie daar behoefte aan zouden hebben in verband met verkrijgbaarheid van deze palette. Maar hierbij dus wat losse swatches, van zowel matte als shimmery kleuren. Check vooral die shimmer.... en de zachtheid van matte oogschaduws... ik ben echt onder de indruk! En dat ben ik nog elke keer dat ik deze palette heb gebruikt... eeehm, ik moet alleen dus niet vergeten dat ik nog een stash vol met palettes heb.... #oeps
En nog twee snelle looks. Op de foto's komen alle kleuren helaas niet helemaal tot hun recht, maar zo hebben jullie een beetje een idee. Ik ben dol op deze palette! Helemaal mijn ding, erg makkelijk om mee te werken en zo'n fijne kwaliteit! Ok ok, genoeg gebrabbeld... anders maak ik nog mensen hebberig... ;)

Hebben jullie wel eens gehoord over deze palette?

4 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi, ze staan zeker nog op mijn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende dit palet nog niet! Wel een leuke naam, haha! Zeker als dit jouw soort kleuren zijn, kan ik er wel inkomen dat ze het een Holy Grail genoemd hebben. Voor mij zijn ze wat te warm, helaas!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het palette op Youtube al een paar keer zien voorbij komen. Erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen