zondag 7 augustus 2016

Blogged in juli 2016

Het is weer tijd om de populairste artikelen van de afgelopen maand met jullie te delen, en om meer over een paar random juli-artikelen uit andere jaren te vertellen. Zoals ook vorige maand, sla ik nu drie oude artikelen even over, omdat zij nog steeds in de top 5 blijven staan. Daar gaan wij dan!5 meest gelezen artikelen van juli 2016:

1. Beauty | Make-up verdeler (Lidl)
Wow, bizar hoe goed dit artikel gelezen werd! Hij kwam zelfs boven die oude artikelen uit waar ik het eerder over had. Leuk om te zien dat jullie er zo nieuwsgierig naar zijn. En ik zal eens binnenkort ook over een paar pamper-producten van de Lidl schrijven.

2. Beauty | Nieuwe Makeup Geek oogschaduws en blush
Dit artikel staat nét online en meteen al een succes. Leuk! Want Makeup Geek is ook echt een tof (en betaalbaar) merk en verdient echt alle aandacht.

3. Op reis | Meenemen voor de baby
Mijn mega-lijst van alle benodigdheden. En ik kan jullie vertellen dat ik niks had willen missen... Oké, dingen zoals medicijnen "voor het geval dat" waren uiteindelijk niet nodig, maar stel dat... En binnenkort gaat alles weer mee in de koffer! ;)

4. Baby | Eerste keer vliegen en stedentrip
Baby's eerste keren delen moet ik sowieso wat vaker doen, want het is leuk om te zien dat dit soort artikelen in de smaak vallen. Maar om even dat artikel samen te vatten - het was geweldig! Het vliegen - misschien niet 100% perfect, maar het viel ons ontzettend mee.

5. Beauty | Curly Sexy Hair
Erg leuk om te zien dat beauty-artikelen nog steeds prima scoren op mijn blog. De ene maand worden baby-artikelen beter gelezen, de andere maand -zoals juli- de beauty-artikelen. En mijn favoriet van het heerlijke merk Sexy Hair mag ook zeker in de spotlight komen!

De afgelopen maand heb ik weinig update-dagen overgeslagen en ik ben er best wel trots op. Opvallend genoeg werd het artikel over baby's ritme minder goed gelezen dan verwacht. Maar hey, I get it, niet interessant voor iedereen (gelukkig wel voor mijn moeder, omdat zij toch zijn ritme wilde opschrijven voor de oma-dagen :P). Maar baby's zouden baby's niet zijn als zijn ritme (uitgerekend op de dag dat dit artikel online kwam) weer compleet omgegooid werd... Baby's met hun fases.. ;)

6 random juli-artikelen van afgelopen jaren:

2010: Zomer-tips: lippen
Vroeger schreef ik nog vaak genoeg de seizoensgebonden artikelen, zoals deze, over zwoele zomerse lippen. Nu is dit wat meer overgenomen door de baby-artikelen... maar dit is wel een leuke om naar terug te kijken!

2011: Shoppen met Peggy: shoplog en gekkigheid
OMG, kennen jullie deze video's nog? Dat wij, als twee blondjes met zonnebril op, de oren van iedereens kop af kletsen! Jaaaaa, dat was leuk! En een paar jaar later sta ik met mijn hoofd en voornaam toch nog op internet, wie had dat gedacht... :P

2012: EOTD: Sapphire in the Grey Dust
Grijze kleuren droeg ik een tijdje heel graag, het kan ook zo mooi staan, en het zorgt voor een zachtere versie van een smokey eye. Grijs in de zomer? Waarom ook niet. En check die blonde haren van mij... zo anders!

2013: Wedding update #4: (the first) bachelor party
OMG (sorry, weer ja), dit! Wat is het alweer lang geleden... maar het was zo leuk! Na 3 jaar kijk ik nog met een grote glimlach terug op mijn vrijgezellenfeest... allebei de feesten! Maar dit was de gekste van de twee en het ging ook best ver, absoluut... haha zoiets vergeet je ook nooit meer!

2014: Video: foundation tips (+routine) voor vette/onzuivere huid
Ik gooi er weer een video in. Deze wordt (nog steeds!) regelmatig bekeken op YouTube. Blijkbaar toch nog een goed idee geweest om al mijn tips te delen. Mijn routine is inmiddels wel iets minder uitgebreid geworden, maar al deze tips zijn nog steeds prima bruikbaar.

2015: Wat als je "opeens" kinderen wilt
Het artikel waarin ik vertelde over het feit dat ik -als (toen nog) einde 20-tiger- nog geen kinderwens had en hoe snel het daarna kwam... In dit artikel deelde ik ook voor het eerst op mijn blog dat ik in verwachting was. Een jaar geleden dus, moet je ons nu zien. :)

En dat was het voor de juli-update! Laat augustus weer een lekker productieve maand worden, maar verwacht dus nog in ieder geval een aantal vakantie-updates. Happy sunday, ladies!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten