maandag 5 september 2016

Beauty | Beter dan Tattoo Liner? (budget dupe)

Zoals jullie waarschijnlijk nog weten heb ik al eerder de welbekende Tattoo Liner van Kat von D geprobeerd. Sterker nog, ik heb hem nog steeds, hij is nog niet uitgedroogd! Dat komt misschien ook omdat ik hem nauwelijks gebruik, ik ben er nog steeds niet gek op. Het enige voordeel vind ik het puntje dat echt super handig is in gebruik. Heel onverwachts heb ik een dupe voor deze eyeliner gevonden die ook nog eens aan al mijn eisen voldoet én prima betaalbaar is!Zoals jullie in mijn eerste indruk video hebben gezien, was ik best wel te spreken over de Pro Liner van Wet 'n Wild. De applicator is net zo soepel en stevig tegelijk als die van Kat von D, en hij is super makkelijk in gebruik voor een eyeliner. Die video was al een week (of twee) eerder opgenomen en sindsdien ben ik echt verliefd geworden op deze liner. Wat is hij toch fijn! Eigenlijk zou dit de Tattoo Liner moeten zijn. Maar hij is beter... echt... Ik heb de donkerbruine variant gekozen, al is deze best wel donker. Ik kan mij dan ook voorstellen dat de zwarte liner diepzwart kan zijn. De houdbaarheid van deze eyeliner vind ik toch wel het grootste voordeel. Zelfs toen het hier in Nederland zo heet was dat alle make-up van je gezicht af smolt, bleef deze liner netjes op zijn plek zitten. Normaal krijg ik in de buitenste ooghoeken zo'n gesmudgde eyeliner midden op de dag, zeker met Kat von D liner. Maar deze WnW liner blijft heel strak, tot het einde van de dag!Nou moet ik wel zeggen dat ik het altijd in combinatie met primer en oogschaduw draag. Zo, op de "blote" oog, zoals op de foto, is het niet te doen voor de hele dag. Mijn oogleden zijn daar veel te vettig voor. Maar dat heb ik zelfs met mega waterproof eyeliners. De liner van Wet 'n Wild belooft trouwens niet waterproof te zijn, maar langhoudend is hij zeker wel!

Ik heb hem zelf dus op Mallorca gescoord voor een paar euro. Wet 'n Wild kun je ook op eBay vinden, of -nog makkelijker- bij deze Nederlandse webshop. De prijzen zijn natuurlijk iets hoger dan bijvoorbeeld in Amerika, maar €6,95 vind ik nog prima te betalen voor zo'n topper. En nu nog hopen dat ik er nog lang plezier van ga hebben!

1 opmerking:

  1. Klinkt goed! Ik heb net weer de Tattoo Liner van Kat von D besteld via een vriendin van mij ;-) maar zodra ie op is wil ik deze zeker uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen