vrijdag 23 september 2016

Beauty | Kennismaking met Ofra

Wat is het ook fijn dat een aantal Amerikaanse merken door de Nederlandse webshops verkocht worden. Zo worden ze toch nog een beetje toereikend. Natuurlijk is het dan allemaal wat duurder, maar als je een mailtje krijgt dat er een flinke korting is op het merk Ofra... dan kun je het niet weerstaan.Ofra wordt in Nederland verkocht door onder andere Boozyshop en dat is dus waar ik mijn goodies gekocht heb. Ze waren ongeveer €17 per stuk, wat natuurlijk niet goedkoop is. Maar Ofra staat ook niet bekend als een heel goedkoop merk. Ofra ken ik vooral dankzij vele YouTube'rs, waaronder Kathleen Lights, die een samenwerking met hen aanging om een aantal kleuren liquid lipsticks te creëren. Dankzij alle positieve verhalen over de kwaliteit van hun producten, was ik natuurlijk ook ontzettend nieuwsgierig.Maar eerst wil ik even beginnen met de highlighter. Ook deze werd gemaakt in samenwerking met een blogger. Of beter gezegd een Instagram'er, namelijk dupethat. Om online community een beetje te ondersteunen en omdat ik er gewoon zo benieuwd naar was, wilde ik deze heel graag uitproberen. Dupethat had samen met Ofra twee kleuren gecreëerd en ik ging natuurlijk niet voor de gouden variant. You Glow, Girl! is een stuk koeler, er zit zelfs iets rozigs in. Een hele mooie kleur, zeker voor mijn huid. Prachtige intense highlighter die je ook wat subtieler kunt aanbrengen. Het enige wat ik te klagen heb is de houdbaarheid. Ik heb namelijk het gevoel dat de intensiteit van deze highlighter wat afneemt gedurende de dag. Misschien is dit voor sommigen heel normaal, maar ik heb dit eigenlijk bijna nooit met highlighters. Toch wel een beetje jammer, en misschien ligt het ook aan mijn huid... Zonde, want de kleur is echt ideaal voor elke dag.De liquid lipsticks zijn wel echt een grote favoriet van mij geworden... Ik ben zo ontzettend dol op beide kleuren sinds ik ze gekocht heb! Het applicatoortje is vrij simpel, maar helpt echt prima met het verdelen van de kleur. De substantie zit een beetje tussen de mousse en de stain van de meeste liquid lipsticks in. Hierdoor zijn deze heel comfortabel op de lippen. De kleur gaat een klein beetje in de lijntjes zitten, maar je voelt er helemaal niks van. Heel erg fijn! De houdbaarheid is top, al ligt het er ook aan hoeveel je gedurende de dag drinkt / eet. De kleur vervaagt misschien iets sneller dan een andere drogere liquid lipstick, maar ik zie de kleur alsnog minstens een halve dag op mijn lippen. De kleur vervaagt heel mooi en geleidelijk, dat vind ik echt een pluspunt. Het comfortabele van een mousse en de houdbaarheid van een (betere) liquid lipstick - jullie snappen wel waarom dit een favoriet is geworden.De swatches! Ik heb gekozen voor de kleuren Pasadena en Miami Fever (hallo, Kathleen!) voor op mijn lippen. Zien jullie die mooie mousse-structuur? En check de mooie glans van de highlighter!

Ik twijfelde heel erg of ik Miami Fever wel durfde te kopen, omdat -zoals jullie weten- ben ik geen vriendjes met warme lip-kleuren. Maar wat is hij mooi! De kleur is in het echt iets minder oranje dan op de close-up foto's en iets meer terracotta. Doordat er iets bruinigs doorheen zit is hij best draagbaar. Een soort alternatief voor een feestelijke rode lip. Verrassend mooi, zelfs bij mij (al zeg ik het zelf). Op de fullface-foto kunnen jullie trouwens ook de You Glow,Girl! highlighter zien. Mooi hé?

Pasadena is echt een ideaal kleurtje voor elke dag. Ik heb hem al zo vaak gedragen! Het is ook weer een bruinere kleur, met een flinke druppel oud-roze er doorheen. Een donkerdere "my lips but better" kleur, prachtig!Kortom, mijn bestelling was een succes. Vooral de liquid lipsticks zijn net zo goed als daarover verteld wordt. Ook al heb ik besloten dat mijn lipstash echt beperkt moet blijven, zijn deze twee kleuren en erg welkome aanvulling. En hey, het komt ook wel goed met die highlighter, de kleur is namelijk ontzettend mooi.

Waren jullie al bekend met Ofra?

1 opmerking:

  1. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, dus ik heb weer iets geleerd! Vooral Pasadena vind ik erg mooi en wow wat een prachtige glans geeft de highlighter af!

    BeantwoordenVerwijderen