zondag 25 september 2016

Foto's | Dagje Blijdorp (zonder baby)

Een dagje Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, dat is weer eens wat anders dan shoppen.... Zo (ongeveer) dachten een vriendin van mij en ik laatst. Een dagje beleving, kletsen en dieren kijken. Het was super gezellig en inderdaad weer eens wat anders. Ja, ook voor volwassenen is een dierentuin hartstikke leuk (al voelde het alsof wij de enigen kids-vrij waren). Ik nam mijn Canon-camera "voor de gezelligheid" mee, met als resultaat - deze sfeervolle foto's. Dit artikel is een soort vervanging van "Pink Pictures" (jep, ik ben nu officieel een van de mama's met alleen maar baby foto's op haar telefoon). Bereid je maar voor op veeeeeel foto's... ;)Zulke kleurrijke vogels zijn het ookZeldzaam diertje. Combinatie van een zebra en... nog een dier. Ze schijnen geluidloos te kunnen bewegen.Wat zijn stokstaartjes toch ook schattig!Die staart, zo cool! En fluffy. Krijgen jullie ook spontaan het Madagaskar-liedje in je hoofd?Gek genoeg zagen wij geen partner van deze tijger... hij zal toch niet alleen zijn?De leeuwen waren wel gezellig met een groepje. En deze lag te chillen in de schaduw.Slapen of veren schoonmaken?Check deze dan... prachtig! Ze schijnen deze kleur te krijgen door al die schelpdieren die ze eten.Piranha's.... brrrr...Vlindertuin... zo mooi! En zo moeilijk om de mooiste exemplaren vast te leggen. Maar HALLO macro-stand van mijn camera!!!Je ziet hem bijna niet... de natuur blijft zo bijzonder.En deze komt wat meer bekend voor. Ik zeg toch: de meest bijzondere vlinders waren niet vast te leggen..."Kom, Patries, wij doen alsof wij op een tropische eiland zijn!" En ondertussen was het zooooo heet in die vlindertuin!Hoi, wasbeer!Het zijn wel schattige beestjes. Al moet je er volgens mij niet zelf een tegenkomen. ;)Jep, schattig."Wat a beautiful daaaaay!" - ja hé, je moest hier vast ook aan denken. ;)Dit was een baby. Zoooooo lief! #motherheartDe grote "dikkerds" kwamen ook maar uit het water toen ze gevoerd werden.Eten!Aquarium of hoe dat ding ook heet. Moest natuurlijk op de foto. Het liefst met een vis op de achtergrond. En dat is nog best lastig.Heeeey, een haai! Of zoiets...Kus kus :P:)Ik weet nou niet of ik dit aapje schattig of een beetje eng vind...Reuze schildpadden!

En dat was het. Weer eens wat anders, toch? En mijn fotografie-hartje was ook weer tevreden. Laat maar weten als jullie dit soort sfeer-artikelen vaker willen. En of jullie dit soort kinder-belevingen vaker kind-loos meemaken. :)

2 opmerkingen:

  1. Leuk verslag en super mooie foto's! Heerlijk om ff los te gaan met je camera. Ziet eruit alsof je een te gekke dag hebt gehad. In oktober ga ik met een vriendin naar Toverland in Halloween sfeer. Nog nooit gedaan maar lijkt me te gek. We laten man en kind dan voor de verandering ook thuis en gaan samen lekker griezelen en ouderwets (ongegeneerd) gillen in de achtbaan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om dit met een vriendin te doen. En je mag zeker tevreden zijn over je foto's! :)

    BeantwoordenVerwijderen