woensdag 19 oktober 2016

Beauty | Colourpop highlighter Lunch Money

Met dit artikel presenteer ik aan jullie een kleine sneakpeak van de shoplog die binnenkort online komt. Dankzij een actie heb ik mijn eerste Colourpop producten kunnen bemachtigen. Mocht je niet bekend zijn met dit merk - alle producten zijn heerlijk betaalbaar (rond $5-$6 per stuk) en ze worden geroemd door vele YouTubers dankzij hun fijne kwaliteit en pigmentatie.Lunch Money is een hele bekende kleur highlighter, hij stond al lang op mijn wishlist. Ik twijfelde wel even, want het is een gouden highlighter. Maar, zoals jullie ook gaan zien, is dit meer wit-goud. Daardoor is deze kleur absoluut niet te warm en er zitten geen geel-gouden shimmers in.
Colourpop heeft alleen maar individuele producten. Dus in plaats van palettes zijn er allemaal van die losse pans met een schroef-dop. Aan de ene kant kan het misschien een beetje onhandig zijn, maar aan de andere kant vind ik het wel weer heel herkenbaar. De textuur van alle producten is ook weer heel uniek. Ik moest er ook een beetje aan wennen, puur omdat ik niet iets anders in mijn collectie heb wat erop lijkt. Zodra je het aanraakt lijkt het wel gel (hoewel ik eerst dacht dat het mousse-achtig zou zijn), maar eenmaal aangebracht verandert het in poeder. De manier van aanbrengen is dan ook misschien heel even zoeken, maar met de vingers werken alle producten eigenlijk het beste (en het makkelijkst).Met flits. Deze kleur is ook zo mooi voor in de binnenste ooghoek!Swatch met en zonder flits. Dat bedoel ik dus met wit-goud, zo mooi! De ideale kleur voor de liefhebbers van goud, maar zonder gele deeltjes. Ik vind dit bij mezelf ook een stuk natuurlijker staan, hoewel dit best een heftige highlighter is / kan zijn. Ik breng het dus het vaakst met mijn vingers aan, over mijn foundation of poeder - het maakt niet zoveel uit. De houdbaarheid is altijd prima, al wordt het aan het eind van de (lange) dag wel iets minder intens (dat is vaak het geval met highlighters).En de highlighter op mijn gezicht. Ik vind dit effect zo mooi! Precies wat ik wil met een gouden highlighter. Ergens vind ik hem ook wel een beetje op Mary-Lou Manizer lijken, alleen is de highlighter van the Balm nog wel iets meer geel-goud. Dit is veel zachter goud, precies de ideale tint voor mijn huidje. En dat voor zo'n prijs... we want more Colourpop!

1 opmerking:

  1. Wauw hij is echt zo mooi! Gehighlight maar toch nog subtiel en geen discobal :D
    Ik vind dat je er prachtig mee staat!

    Ilona
    www.artthisisart.com

    BeantwoordenVerwijderen