woensdag 26 oktober 2016

Beauty | Geshopt bij INGLOT + look

Afgelopen zaterdag heb ik samen met mijn schoonzus een make-up workshop gehad bij INGLOT in Amersfoort. Ik kwam het op Groupon tegen en, met al mijn liefde voor INGLOT, had ik zin om nieuwe trucjes te leren. En ja, er moest natuurlijk ook wel wat worden gekocht....Wij hebben gekozen voor 90 minuten durende workshop. Wij waren gewoon met z'n twee├źn waardoor wij alle vragen prima konden stellen. Omdat wij beide al ervaring met make-up hebben dachten wij bij sommige tips "dit ga ik dus nooit doen". Maar er kwamen ook zeker genoeg leuke en handige tips voorbij. Ook altijd leuk om nieuwe producten te leren kennen en om ze daarna aan je make-up routine toe te kunnen voegen. Want ja, sinds de workshop heb ik veel INGLOT producten (ook die ik al jaren had) gebruikt. Kortom, ik vond het super leuk!Nog een palette, ja... ik had er al drie, maar deze is anders. Een soort life-palette. Ook heb ik voor een grote poeder-kwast gekozen waar, tijdens de workshop, contour en blush mee aangebracht werd (deze kwast is hier ideaal voor gevormd). Tot slot nog een donker bruine gelliner en een dikke wenkbrauwepotlood met wax erin.Tadaaaa! Oh, ik hou van INGLOT! En ik word zo blij van deze nieuwe goodies....
Tijdens de workshop heb ik vooral geleerd hoe je snel een mooi geblende kleur in de arcadeboog krijgt. Ook wat tips voor de wenkbrauwen gekregen en wat trucjes voor het shapen van het gezicht. Oh, en ik kon het natuurlijk niet laten om wat oogschaduw-kleuren mee te pakken. De bordeaux-kleur komt uit de herfst-collectie, de bronzy-gouden kleur eronder is helemaal mijn ding. De andere twee (donker-grijs met glitters en warmere neutrale tint) heeft de visagiste voor mij uitgekozen. Maar goed dat ik het gevraagd had, anders had ik voor de zoveelste donker-bruine kleur gekozen. Met deze twee kun je zoveel meer! En ja, geen highlighter-kleur, want ik heb er al genoeg van (ook van INGLOT). De contour-kleur is echt zooooo mooi, ik had hem laatst ook als oogschaduw gedragen en misschien ga ik deze look ook aan jullie laten zien. De blush is gewoon mijn ideale blush-kleur, love it!
Je kunt zoveel met mijn nieuwe palette! Maar ik ging voor een iets heftigere smokey look. Mijn nieuwe contour-technieken moet ik nog iets meer perfectioneren (als in: het kan veel sneller), maar dat komt helemaal goed. Zo leuk als je weer geïnspireerd raakt door nieuwe trucjes en goodies!Oh, hallo.... foto's maken met een baby in de buurt is best een uitdaging. ;)

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat jullie naar een workshop van Inglot zijn gegaan. Ik heb er, toen ik in Amersfoort was, flyers van zien liggen in het restaurant waar wij toen zaten. De contour kleur is zeker heel mooi, past perfect bij jouw huidskleur. Ik vind de andere kleuren uit het palette ook erg mooi, jij weet wel raad met bordeaux rood.. ik vind dit soort kleuren altijd erg lastig om te verwerken in een look. Het zijn perfecte najaarskleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was echt super leuk en best wat tips and tricks geleerd! Haha, ik bleek thuis 2 palettes te hebben, was er 1 vergeten...x Naat

    BeantwoordenVerwijderen