maandag 31 oktober 2016

Beauty | Mijn eerste keer make-up

Deze tag stond al heeeeel lang half-ingevuld in mijn concepten... Nou ja, beter laat dan nooit! Benieuwd naar mijn eerste (ervaring met) make-up? Lees dan snel verder! En ja, dat was behoorlijk graven in mijn geheugen...Mijn eerste make-upproduct: ik denk dat dit een lippenstift was. Het was in ieder geval het eerste make-up product waarmee ik ging experimenteren.

Mijn eerste keer experimenteren met make-up: dus daarover gesproken... Volgens mij heb ik dit verhaal hier al eerder verteld. Toen ik nog klein was ging ik mezelf in de badkamer opsluiten samen met de felroze lippenstiften-collectie van mijn oma. Deze smeerde ik op mijn oogleden, wangen en mijn lippen. Ik vond het heerlijk om zo creatief bezig te zijn. Mijn oma had mij wel een keer betrapt... Sta je daar, met al die roze vlekken... snel de deur weer dicht gedaan. Maar toen ik ietsje ouder was mocht ik met Oud en Nieuw een (bruinige) lippenstift dragen... wat voelde ik mij toen volwassen! ;)

Mijn eerste rode lipstick: eeeh nee, roze, weet je nog? ;) Rood was nooit echt mijn ding. Ik denk dat ik pas rond mijn 18de een keer een rode (Catrice?) ippenstift gekocht had, maar meer omdat "iedereen toch rood droeg". Nee, ik ben daar niet zo van.

Mijn eerste make-upkwast: ik denk dat het toch echt aan het begin van mijn blog was. Mijn eerste Sigma kwastenset. Toen was ik er enorm trots op, mijn eerste echte uitgebreide set! Of misschien had ik al een paar kwasten van de Hema en The Bodyshop net iets eerder gekocht...Mijn eerste keer MAC: hmmmm ik twijfel... of het was mijn Hello Kitty blush, of donkerbruine matte oogschaduw Dark Edge of super lichte nude lippenstift in de kleur 2N. Ik kocht ze in ieder geval vlak achter elkaar, alleen geen idee in welke volgorde. Oh, en Pink Freeze oogschaduw, die jullie hierboven zien, was ook een van de eerste items. Ik wilde heel graag een opvallende highlighter voor mijn ogen, en dat is deze oogschaduw zeker wel.

Mijn eerste keer zoenen met lipgloss/lipstick op: dat weet ik dus echt niet meer! Dat was al even geleden... Vroeger met uitgaan droeg ik natuurlijk ook al lippenstift/lipgloss. :P

Mijn eerste pakketje voor mijn blog: dat weet ik nog heel goed! Het was een lief envelopje met mijn mooie Golden Rose lipgloss erin.

Mijn eerste keer slapen met make-up op: ooooh geen idee... het is volgens mij maar 1 of 2 keer voorgekomen... Ooit, ja! Ik ben wat dat betreft heel netjes. Hoe moe ik ook ben, mijn make-up verwijder ik echt altijd.

Mijn eerste make-up bestelling online: ik denk toch echt bij de boozyshop, waar ook mijn Sigma kwasten vandaan komen. Ik was er zo blij mee!

Zo, dat was even een terugblik op "vroegah"! Ik ben natuurlijk ook benieuwd hoe jullie liefde voor make-up gegroeid is. Laat het mij hieronder weten!

1 opmerking:

  1. Oooh, dan moet ik ook al even terug in de tijd, haha! Ik weet in elk geval dat mijn eerste mascara de Maybelline Great Lash was, omdat ik in een boekje had gelezen dat het een goede mascara was en de bestverkopende ter wereld. Helaas niets voor mij, maar de verpakking had wel een leuk kleurtje. Daarna ben ik overgeschakeld naar cream eyeshadow van de Hema (van die potjes, telkens in een bepaalde themakleur, en dan drie kleuren op elkaar gestapeld), maar dat was ook niet het beste idee, zo zonder oogschaduwprimer :D En dan kocht ik foundation van Nivea, toen de make-up nog in Belgiƫ te koop was, dat was gelukkig wel de juiste kleur, dus echt oranje heb ik nooit rondgelopen!
    Pas begin 20 of zo ben ik echt meer naar MAC enzo beginnen neigen, maar in het begin ook wel alle felle kleurtjes :-)

    BeantwoordenVerwijderen