zondag 30 oktober 2016

Beauty | Spa-avondje met Lidl

Weten jullie nog dat ik over de make-up verdeler van de Lidl schreef? Toen had ik ook beloofd om over meer Lidl beauty-producten te schrijven en dat is dus vandaag. Het heeft even geduurd, want om eerlijk te zijn heb ik al lang geen uitgebreide spa-avonden gehad. Maar zo nu en dan trakteer ik mezelf op iets extra's in mijn verzorgingsroutine.Lidl heeft een breed assortiment aan verzorgingsproducten. Het fijnste is dat daar altijd een zacht prijsje bij hoort en dat maakt het voor iedereen toegankelijk. Intensive Repair Mask staat sinds kort hier onder de douche. En ook al is het een haarmasker, ik gebruik het elke keer als ik mijn haar was. Het is niet dikker van structuur dan een gemiddelde conditioner en het ruikt aangenaam (en zelfs best luxe). Of het mijn haar zo ontzettend veel voedt weet ik niet. Maar ik heb dan ook vrij droog en pluizig haar. Zeker wel een fijn haarmasker voor elke dag. En over maskers gesproken... Lidl heeft dus ook gezichtsmaskers. Het zijn losse zakjes, die per twee worden verkocht. Ze ruiken heerlijk, zijn romig en drogen mijn huid niet uit. Geen wonder-middeltjes, maar dat is sowieso lastig met een masker.Dan is er nog de badolie. Het doosje vind ik zo mooi uitzien! Het flesje zelf is minder spannend, doorzichtig oranje. Ik ben zelf geen bad-fan, maar zo nu en dan kan ik er wel van genieten. Deze olie ruikt ook weer heerlijk (maar niet overheersend) en schuimt verrassend goed. Mijn huid voelt daarna extra gevoed aan en dat is natuurlijk heel fijn. Tot slot - een handcrème. Moesten jullie door deze verpakking ook al denken aan een ander merk? Ziet er best leuk uit. Ik ben alleen wel iemand die regelmatig vergeet de handcrème te gebruiken, maar voor de zekerheid ligt deze toch wel naast mijn bed (met het idee dat lavendel-geur zou helpen ontspannen). De geur is trouwens heel subtiel en aangenaam. De structuur is romig en je zou echt niet meteen zeggen dat deze crème van de Lidl is. Kortom, deze budget verwenproducten zijn fijn en bewijzen dat een spa-avondje helemaal niet veel hoeft te kosten! ;)

3 opmerkingen:

  1. De producten van Lidl zijn echt heel erg fijn! Ik gebruik hun handcrèmes ook erg vaak.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die badolie spreekt me wel aan. Heb nog nooit bij Lidl geshopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik koop heel vaak beauty essentials zoals ik dat noem bij Lidl. Denk maar aan wattenschijfjes, oorstaafjes, tandpasta, ...

    BeantwoordenVerwijderen