zondag 2 oktober 2016

Blogged in september 2016

De tijd vliegt zo snel dat ik blijkbaar zelfs de "blogged van augustus" ben vergeten... Oeps! De laatste is toch echt van juli. Heel jammer, maar totaal onbewust. Vandaag ga ik weer vrolijk verder, met de populaire en wat random artikelen van september.5 meest gelezen artikelen van september 2016:

1. Merken die nu makkelijker in Nederland verkrijgbaar zijn
Naast de SLS-vrije shampoo's en acryl-nagels, is er weer een oud artikel dat de laatste tijd goed bekeken werd. Blijkbaar zijn er steeds meer mensen in ons kikkerlandje die geïnteresseerd zijn in Amerikaanse merken die gelukkig ook steeds makkelijker hier verkrijgbaar zijn. Het een en ander is natuurlijk ook niet meer up-to-date (gisteren toevallig nog iets van The Balm in de webshop van Douglas besteld... jep!), maar het is wel fijn dat alles steeds toegankelijker wordt.

2. Life | Zwangerschapsdiscriminatie?
Wow, speel ik een keer in op de actualiteiten (en toevallig heb ik er echt iets over te vertellen) en het wordt meteen aardig goed gelezen. Leuk! Maar aan de andere kant natuurlijk best triest dat er zulke vormen van discriminatie bestaan.

3. Foto's | Dagje Blijdorp (zonder baby)
Hey, wat leuk! Zo'n foto-artikel was ook best veel werk, maar blijkbaar konden jullie het wel waarderen. Moet ik blijkbaar vaker doen! :)

4. Life | Working mom - hoe bevalt het?
Dit artikel is nog heel recent, maar toch al aardig goed bekeken. Leuk! Ik lees namelijk steeds vaker verhalen van thuisblijfmoeders, dus dit was wat anders. En hey, iedereen zijn ding, maar ik ben heel blij dat het voor ons zo uitgepakt is.

5. Project | Hot mama
Het artikel over het roer omgooien. De eerst update zou trouwens op nummer 6 staan, ook best goed gelezen. Kijk, dat vind ik leuk om te zien, ik blijf jullie op de hoogte houden!

6 random september-artikelen van afgelopen jaren:

2010: Haul haul haul! Alsof ik al weinig make-up had...
Die titel alleen al... hahaha! Jep, make-up kopen was al vanaf het begin heel verslavend. Dit waren nog eens tijden toen ik met mijn hoofd niet voor de camera wilde zitten. ;)

2011: Ook ik moest eraan geloven... veren oorbellen
Even terug in de tijd... jep, die dingen waren hip! En ik vond ze heel cool... misschien heb ik ze nog zelfs bewaard... Of was deze trend echt zo fout dat het zo snel voorbij was?

2012: Beautiful Bride...
Aaaah, check dit dan! Ik mocht mijn toenmalige collega opmaken voor haar bruiloft. Ik was best zenuwachtig, maar uiteindelijk was het prachtig geworden (al zeg ik het zelf). Aan het eind van de dag was ik heel trots, maar ontzettend moe. Zo'n fijne herinnering dit!

2013: Etude House - Dear My Blooming Eyes palette (+look)
Dit paletje heb ik nog steeds en hij is zo leuk! Misschien niet de beste palette uit mijn stash, maar ik zal hem echt nooit weg doen. Zulke fijne herinneringen aan Hong Kong, waar ik hem gekocht heb. En de verpakking blijft super schattig!

2014: MAC Diva
Ik was zooooo blij met deze kleur en ik was trots op de gemaakte foto's. Ik heb veel MAC lippenstiften weggedaan, maar deze blijft voor altijd in mijn stash. En als ik het in de komende koude maanden weer aandurf (en er gelegenheid voor is), dan zal ik het zeker weer dragen!

2015: New in: Anastasia oogschaduws
Is het al een jaar geleden dat ik deze oogschaduws gekocht heb? Wow.... en wat waren ze duur dankzij de invoerkosten! Doe ik nooit meer... of nou ja, ik koop ze dan liever via sephora.com waar je dit soort dingen niet aan de deur hoeft te betalen.... of nog beter, het schijnt dat ABH tegenwoordig ook verkrijgbaar is bij Sephora Champs-Élysées in Parijs. Een idee voor een weekendje weg. ;)

1 opmerking: