maandag 17 oktober 2016

Update

Lieve meiden, ik was echt van plan om vanaf deze week weer regelmatig iets online te gooien, en dat ga ik misschien in de loop van de week nog proberen, maar nu dus nog even niet. Ik heb genoeg mooie beauty-producten om aan jullie te laten zien en er zijn inmiddels twee leuke filmpjes opgenomen.... maar door de tandjes bij de kleine hebben wij hele pittige nachten gehad, dus tegen een uur of 9 's avonds kun je mij echt opvegen. Daarnaast 4 dagen per week werken, 3 keer sporten en vrij drukke weekenden bieden ook geen ruimte om rustig te gaan zitten. Ik schrijf dit op zondag avond, 20:00, aan de kleine te merken wordt dit weer een gebroken nacht, dus ik duik lekker vroeg mijn bed in... alweer. Kortom, ik wil graag weer met mijn blog bezig zijn, maar ik moet er even tijd en iets meer rust voor vinden. Ik hoop tot heel snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten