woensdag 16 november 2016

Beauty | theBalm Meet Matte Hughes - Committed

De trend van liquid lipstick is helemaal mijn ding. Ik begin dat matte effect ook steeds meer te waarderen. Terwijl ik eerst dacht dat het je lippen optisch (nog) kleiner maakte, ben ik er nu van overtuigd dat de juiste kleur voor meer volume kan zorgen. Ook theBalm heeft vloeibare lipsticks in het assortiment zitten. De Meet Matt(e) Hughes zijn er in ontzettend veel kleuren, waaronder ook een aantal prachtige nudes. Vandaag vertel ik meer over de kleuren Committed die ik sinds een paar maanden in mijn stash heb zitten.
Committed is een "my lips but better" kleur. Mooi neutraal, maar niet te licht (althans, niet voor mijn lichte huid). Ik had hem zelfs nog iets lichter verwacht, veel meer nude. Uiteindelijk vind ik hem meer midden-oud-roze met een vleugje koraal. Erg mooi en flatterend, zelfs als je -net als ik- geen grote liefhebber bent van warmere lipkleuren.
De geur vind ik best... opvallend. Het ruikt namelijk naar munt. Toch wel raar in combinatie met een matte lipkleur. Munt-geur hoort, volgens mij, meer in lip plumping lipproducten om je lippen voller te laten lijken. Dat doet deze lippenstift niet, al vind ik deze lipkleur ook niet "plat" staan. Maar die geur had van mij niet gehoeven... Verder voelt deze lippenstift heel fijn aan. Heel romig en zacht. Het trekt een beetje in de lijntjes, maar het voelt totaal niet vervelend aan. Zijdezacht, maar ook echt wel mat. Het gevolg is wel dat dit geen mega langhoudende lippenstift is. Misschien overleeft de kleur nog wel 1 drankje... maar na mijn ontbijt en een paar kopjes thee is er geen kleur meer op mijn lippen te bekennen. Erg jammer, maar dat heb je blijkbaar met zo'n romige textuur.En daarom is dit helaas niet mijn favoriet. theBalm is ook nog eens niet goedkoop (€16,95 bij Douglas), en voor dat geld vind je -wat mij betreft- betere liquid lipsticks. Wel leuk als je van het zachte gevoel op je lippen houdt en iets wilt hebben wat je makkelijk elke dag kunt dragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten