woensdag 23 november 2016

Blog | 10x waarom er geen artikel online is gekomen

Ik probeer mij vaak wel aan mijn update-dagen te houden (ma-wo-vr-zo), maar zo nu en dan lukt het niet. Zoals ook de afgelopen dagen dus... Dit artikel is absoluut niet bedoeld als lijstje van excuses, maar het leek mij leuk om weer eens mijn hersenspinsels met jullie te delen. Wat speelt er naast het bloggen en wat houdt mij op dit moment bezig. Voor het bloggen heb ik maar een beperkte tijd per week en ik kan op commando mijn inspiratie niet oproepen. En het leven van een working mommy die in vorm probeert te komen en een sociaal leven ernaast heeft kan al best druk zijn. Dus als er soms geen artikel verschijnt dan is het omdat...


plaatje van weheartit.com

... een avondje Netflix'en met manlief ook wel heel gezellig is. #netflixandchill
... drie keer per week sporten best pittig is, maar het geeft voldoening en zorgt voor een leger hoofd na een dagje werken; en na afloop ben ik vaak kapot.
... de kleine soms hele onrustige dagen heeft, en na zo'n dagje ben je best wel gesloopt.
... het heel soms ook voor de nachten geldt.
... ik wel eens geen inspiratie heb of geen idee heb hoe ik met een concreet onderwerp verder moet. #morgenweereendag
... ik niet altijd goed vooruit kan werken, terwijl ik vervolgens allemaal andere gezellige dingen op de planning heb staan. Het weekend vliegt soms zo voorbij.
... en soms doe je iets spontaans, waardoor je planning in de war wordt geschopt.
... weekenden toch wel echt voor familie en vrienden zijn.
... ik niet altijd goed in mijn vel zit, op dat soort momenten wil ik liever met verstand op nul filmpjes kijken... of zo.
... ik druk bezig ben met de voorbereiding van het eerste verjaardag van onze kleine man.

Eeeeen ja, dat soort dingen. Mijn blog zie ik niet als verplichting. Ik schrijf grotendeels voor mezelf en ik vind het super als anderen dit ook leuk vinden om te lezen. Ik merk niet aan de statistieken dat het drukker/rustiger wordt zodra ik wat minder vaak update, dus dat zorgt voor nog iets minder druk. Liever een goed en leuk artikel, dan eentje waar ik niet achter sta - denk ik dan. Maar goed, dat is even dat. Vrijdag kunnen jullie weer een video verwachten en daarna gaan wij gewoon weer vrolijk verder. :) Oh, en ideeën voor artikelen / video's zijn natuurlijk altijd welkom!

2 opmerkingen:

  1. Heel herkenbaar! Ik vind het combineren van bloggen/gezin/werken soms ook lastig en het bloggen moet niet ten koste gaan van quality time met de fam. of vrienden. Ook ik zie bloggen niet als jij als een verplichting en soms ben ik na een dag werken gewoon helemaal leeg en komt er geen woord uit mij.. Toch voel ik soms ook de drang om iets te creëren in de zin van fotograferen/schrijven voor mijn blog. Ik ben benieuwd naar je filmpje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik snap jou helemaal. Geen kleine hier maar zoveel leuke dingen te doen en verplichtingen, dus dat kan gebeuren!

    BeantwoordenVerwijderen