woensdag 9 november 2016

Blogged in oktober 2016

De tijd vliegt sneller dan ik dacht. Dit artikel zou afgelopen weekend online moeten komen, maar het kwam er even niet van. Vandaag laat ik aan jullie zien welke artikelen de afgelopen maand populair waren en welke andere leuke oktober-artikelen de afgelopen jaren online zijn gekomen.5 meest gelezen artikelen van oktober 2016:

1. Let me introduce you: Matis Professional Skin Care
Naast het artikel over SLS-vrije shampoo's (nog steeds heel goed gelezen) is dit oud artikel opeens uit het niets verschenen. Hoe mensen hierop komen is mij onbekend, maar dit merk stond weer even in de schijnwerpers. En terecht, want ik vond het toen zo fijn!

2. Project | Hot mama - update 2
Hoe leuk is dit dat dit artikel, net als de eerste update, zo goed gelezen is! Heel erg fijn om te zien dat jullie met mijn "afval-race" (of zoiets) op deze manier meeleven. Binnenkort weer een nieuwe update!

3. Merken die nu makkelijker in Nederland verkrijgbaar zijn
Niet meer helemaal up-to-date, maar toch nog steeds leuk om te zien dat mensen nieuwsgierig zijn naar dit soort merken. En er moeten echt meer van makkelijk verkrijgbaar zijn!

4. Beauty | Spa-avondje met Lidl
Interesse voor budget-beauty had ik wel een beetje verwacht. Leuk om te zien! Lidl komt steeds vaker met leuke (ook non-beauty dingen) uit. Het schijnt dat zij ook een fijne webshop hebben, dus zeker goed om in de gaten te houden.

5. Beauty | Colourpop highlighter Lunch Money
Heerlijke highlighter, ik vind hem nog steeds te gek! En ik zal snel meer Colourpop reviews online gooien!

6 random oktober-artikelen van afgelopen jaren:

2010: Kat von D makes me happy!
Allereerst excuses voor de toenmalige productfoto's, de kwaliteit is in de loop der jaren duidelijk beter geworden. ;) Maar deze palette heb ik dus nog steeds! Ik weet nog heel goed dat mijn schoonzus het destijds voor mij uit New York had meegenomen. Ik had het toen bij MissLipgloss op de blog gezien en moest het meteen hebben. Haha! Terwijl lang niet alle kleuren mijn ding zijn... Maar een aantal vind ik nog steeds prachtig en uniek.

2011: Meet my baby: MUFE Star Powder #957
En dit product heb ik ook nog steeds! Ik was zooooo gek op deze losse oogschaduw van MUFE, ik droeg het echt heel vaak. Nu wat minder, omdat ik sowieso nauwelijks nog pigmenten gebruik, maar toch.

2012; 3x Wedding Look: a touch of shimmer
Jaja, ter voorbereiding op mijn bruiloft was ik lekker aan het experimenteren met looks. Ik had mij toen heel erg verdiept in camera-friendly make-up, en ik was heel erg aan het nadenken over mijn wedding-look. Uiteindelijk had ik, zoals verwacht, op de dag zelf een look samen met Peggy geïmproviseerd, maar dit gaf destijds al wat inspiratie.

2013: Video: update nagellak stash
Wat was mijn nagellak-stash toen uitgebreid! Inmiddels is mijn verzameling nog best bescheiden te noemen. ;) Maar toch leuk om te zien hoeveel en wat voor kleurtjes ik toen had.

2014: Pink Pictures #22 (Russia special)
Dit was zo'n leuke reis! En wat mis ik Pink Pictures artikelen stiekem... maar jullie begrijpen het wel, de meeste foto's die ik nu maak zijn van mijn kleine lieverd. Misschien waag ik mij een keer aan een "plog" en ga ik ook foto's van andere dingen weer maken.

2015: 6 lessen die ik heb geleerd op het werk
En tot slot... Dat dit artikel inmiddels een jaar geleden is verschenen... bizar! Hierin deelde ik de (harde) lessen die ik op mijn vorige werk heb meegekregen. Dit soort dingen kom je overal wel tegen, maar dan in een andere mate. En toch... dat er zoveel veranderd is in een jaar!

1 opmerking:

  1. Leuk overzicht, ik ga enkele artikels een keertje lezen.

    BeantwoordenVerwijderen