woensdag 21 december 2016

Beauty | 2x Holiday Glam look

Met de feestdagen in aantocht is het altijd leuk om wat inspiratie op te doen. Vandaag laat ik twee looks zien die ik zelf zowel met Kerst als met Oud & Nieuw zou dragen. Benieuwd? Kijk snel verder.
Look 1 bevat iets klassiekere ogen, al heb ik in feiten geen goud gebruikt. Op de buitenste ooghoek heb ik een donker-bruine oogschaduw aangebracht en voor de rest - een mooi pigment met groene shift erin. Zo mooi en zo toepasselijk voor dit seizoen! Verder heb ik het vrij neutraal gehouden met lichte warmere blush en een nude gloss op de lippen.
Of ga voor iets compleet anders - matte look. Heel ongebruikelijk voor deze dagen, maar waarom ook niet? Hier heb ik verschillende tinten taupe gebruikt om een subtiele smokey look te creƫren. Op de lippen - een rood/roze opvallende kleur. En het enige wat dan mag glanzen is de highlighter op de huid. Gezonde gloed en matte ogen en lippen - love it! Al zal ik waarschijnlijk veel sneller voor de eerste look kiezen... ;) Wat vinden jullie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten