zondag 4 december 2016

Beauty | Colourpop eyes

Colourpop is zo'n fijn merk! Inmiddels heb ik meer spulletjes in huis (die ik in de komende video zal laten zien), maar ik wilde nog even deze mooie goodies aan jullie laten zien. Colourpop is heerlijk betaalbaar, maar wel dus alleen in Amerika verkrijgbaar. Dankzij fijne bezorgkosten-aanbiedingen van de laatste tijd heb ik mijn stash toch nog met een aantal producten van dit merk kunnen aanvullen. En wat ben ik blij! Kijk mee naar al dit moois...Ik heb al eerder over de gekke structuur van de Colourpop producten gehad. Dat hebben dus de oogschaduws ook. Het lijkt mousse of gel, maar het is gewoon poeder. Heel gek, maar het went best snel. Het enige is dat je even moet puzzelen met het aanbrengen, maar je vingers of een synthetisch kwastje werken over het algemeen het beste.Maar eerst even aandacht voor de eyeliner. Of eigenlijk is dit een gelliner in een potlood-vorm. De kleur Mr. Bing zat tussen de aanraders van een YouTube'r, dus ik besloot een gokje te wagen. Ik hou van bruine eyeliner voor elke dag, maar ik was bang dat deze iets te licht/bronze-achtig zou zijn. Maar nee, hij is perfect qua kleur! Niet zo donker dat je bijna zou denken dat het zwart is, maar ook zeker niet te licht. De kleur zou ik omschrijven als chocolade-bruin. Prachtig en ideaal voor elke dag. Blijft ook nog eens prima zitten, zeker langs de bovenste wimperrand. Misschien niet de meest waterproef oogpotlood voor op de waterlijn, maar de houdbaarheid is echt wel prima te noemen.Dan de oogschaduws... Ik begin met de knaller genaamd Paradox. Deze zat in het najaarscollectie en dat begrijp ik ook gezien de kleur. Het is niet zomaar bordeaux-rood, er zit ook iets fel-roze in. Prachtig! Helemaal mat en dat vind ik extra gaaf aan deze kleur. Hij is heel intens en heel rood, daarom vond ik hem eerst een beetje lastig te combineren (tja, die dagen van mega felle looks zijn toch echt voorbij). Maar het mooist vind ik deze kleur als een soort accentkleur. Als ik bijvoorbeeld een beetje op mijn blending-kwastje pak en toevoeg aan de arcadeboog. Of voor langs de onderste wimperrand voor een verrassend warm effect. Love it!Maar Colourpop heeft ook prachtige shimmer-kleurtjes. Ik koos voor I Heart This, omdat dit een hele feestelijke kleur is die met elke look te combineren valt. Deze oogschaduw gebruik ik vaak met mijn vinger. Als ik een look bijvoorbeeld te simpel vind, dan dep ik een beetje van deze oogschaduw erop zodat het net iets glanzender wordt. De shimmers erin zijn niet te grof, maar glinsteren wel heel mooi. Perfecte kleur, zelfs voor elke dag.De swatches met flits en bij natuurlijk licht. De pigmentatie van Colourpop producten is echt indrukwekkend. Veel moeite hoef je niet te doen om deze resultaten te bereiken. Met zo'n knalkleur als Paradox moet je helemaal voorzichtig zijn, maar dat is helemaal niet erg.Voor deze look had ik I Heart This gebruikt, maar ik bracht het aan met een plat synthetisch kwastje (gedept midden op de ooglid, over een bruine oogschaduw). Het effect is subtiel, al zag je het in het echt nog iets meer. Eigenlijk gebruik ik deze kleur het liefst met mijn vingers, omdat je hem dan nog meer ziet glanzen en omdat het net even sneller werkt.Tot slot de look met Paradox. Ik had ook een fellere look ermee kunnen plaatsen, maar ik koos voor een subtielere variant. Ik hou echt van deze kleur, maar ik gebruik hem toch niet te vaak. Vroeger droeg ik dit soort tinten echt dagelijks. Tegenwoordig hou ik nog steeds van rode oogschaduws, maar het mag wat subtieler. Ik moet heel eerlijk zijn dat ik Colourpop oogschaduws niet heel vaak gebruik, juist door hun aparte structuur (en omdat ik vaker toch palettes en geen mono's gebruik). Maar als ik iets extra's voor mijn look wil dan zijn dit echt wel leuke kleurtjes. Oh, en dit geldt dus niet voor de potlood, want die wordt bijna dagelijks erbij gepakt. ;)

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige look heb je ervan gemaakt. Doet me denken aan een zonsondergang.

    Paradox zou ik zelf moeilijk te combineren vinden maar I heart this is echt een kleur die ik dagelijks zou kunnen gebruiken. Heel mooi, komt op mijn wishlist ;-)Ik ga ook eens kijken bij Colourpop en mijn kans afwachten voor een goede deal qua verzendkosten. Ik wil dit merk zeker binnenkort ook eens uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa, colourpop is geweldig. Heb alleen nog maar ervaring met lipproducten maar er komt nog meer haha.

    BeantwoordenVerwijderen