woensdag 4 januari 2017

Baby | Primark shoplog

Net voor de feestdagen was ik samen met een vriendin naar Primark Almere geweest. Ook al was het mijn tweede keer daar, ik kan nu al zeggen dat dit mijn favoriete vestiging van Primark is. Heerlijk ruim en groot, en baby-jongens afdeling is verrassend leuk! Normaal kun je voor baby-jongens nauwelijks wat vinden en is de keuze vrij beperkt. Maar bij deze Primark niet! Nou ja, baby... ik ging voor kleertjes in maat 86-92, dus ze zien er al vrij groot uit... ;)Allereerst was dit een setje van drie pyjamaatjes. Van die overall-pakjes met voetjes. Heerlijk makkelijk, en streepjes zijn natuurlijk altijd goed. Die andere twee met paardjes zijn ook mega schattig, vind ik!Ook een setje, maar nu van rompertjes met lange mouwen. Ook alvast in maat 86, omdat hij sommige kleertjes al in deze maat draagt. Super leuke rompertjes met een stoere print!Sokjes, daar kun je nooit genoeg van hebben. Deze met winterse print vond ik wel erg leuk. Ze zijn wat dikker en vallen nog best ruim (glijden dan ook snel af, maar met slofjes er bovenop is dit geen probleem).Broeken! Spijkerbroeken van Primark zijn heel fijn. Ze voelen aan als trainingsbroeken, maar zien er wel heel stoer uit. Ik heb maar meteen ook wat grotere maatjes meegenomen, omdat ik sommige modellen te leuk vond ook al hadden ze geen maat 86 meer.En als laatste - de nieuwe winterjas. Hij had al een leuke winterjas van C&A, die ik nog tijdens mijn zwangerschap had gekocht. Alleen maat 80 kroop steeds vaker omhoog en dat is niet handig, zeker niet nu het buiten zo koud is. Ik besloot om een nieuwe jas te kopen, maar nu in maat 86. Deze zit nog best wel ruim, maar dat is niet erg. Ik vind hem zo stoer! En zo'n blauwe jas is verder makkelijker te combineren dan een legergroene (die hij in maat 80 dus heeft).

Wat vinden jullie van Viktor's nieuwe spulletjes?

2 opmerkingen: