woensdag 11 januari 2017

Beauty | Coloured Raine oogschaduw en liquid lipstick

Een tijdje geleden heb ik wat spulletjes van Coloured Raine besteld. Veel YouTube'rs en Instagram'ers hebben het over dit merk, dus je hebt er misschien wat over gehoord. Waarom zo geliefd? Pigmentatie is top en het merk is relatief betaalbaar. Coloured Raine is te koop via BeautyBay, dus verkrijgbaarheid in Nederland / Belgiƫ is prima.
Ik heb gekozen voor een oogschaduw en (natuurlijk) liquid lipstick. Beide zijn inmiddels een aantal weken getest en ik kan een ding meteen al verklappen - de kwaliteit van producten is inderdaad hoog. Maar het ene is toch net iets fijneer dan het andere.
Ik heb al een heleboel liquid lipsticks in mijn stash en ik was, zoals altijd, op zoek naar een mooie neutrale kleur. Tussen de kleuren die beschikbaar waren zag ik niks speciaals, dus ik koos uiteindelijk voor Matte Liquid Paint met de naam Kotton Kandy. Het werd beschreven als de Kylie-kleur, en het was ook nog eens een metallic (ja, metallic maar matte) lipstick. Nou vind ik hem in het echt verre van bruinige Kylie-kleuren, want hij is toch wel echt heel erg paars. Maar mooi is hij zeker. Doordat het iets grauws in zich heeft, is de kleur nog best draagbaar. En dat het zo matte metallic is heeft eigenlijk wel iets. Zo op zichzelf zou ik de kleur niet zo snel dragen. Het mooist vind ik deze kleur in het midden van mijn lippen, bovenop een andere liquid lipstick (zoals ik ook in een aantal video's heb gedragen). Het geeft extra volume aan het matte geheel. Qua houdbaarheid had ik wel iets meer verwacht, om eerlijk te zijn. De lipstick voelt wel heel aangenaam aan op de lippen, maar na een hapje en een drankje moet ik toch wel bijwerken.

Dan de oogschaduw.... jongens, dit is gewoon liefde! Coloured Raine heeft zoveel kleuren oogschaduws in zoveel verschillende finishes. Maar als alle shimmery oogschaduws zo gaaf zijn, dan zijn ze zo'n ontzettende aanrader! De kleur die ik koos heet Who Me? en is een gouden tint met een druppeltje bronze er doorheen. Zo ontzettend gaaf, vooral hoe deze kleur schittert in direct licht (in het echt nog 1000x mooier)! Heel bijzonder. Perfecte shimmery tint voor elke dag en voor alle feestjes. Love it!

Wat vinden jullie van de door mij gekozen kleuren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten