zondag 22 januari 2017

Beauty | Mijn eerste ervaring met QVC UK

Ik biecht op, ik heb mij laten leiden door een hype... alweer. :P Ik zag steeds meer mensen het over Tarte Shape Tape Concealer hebben en er verscheen zelfs een #shapetapenation hashtag op Instagram... bij sephora.com zag ik deze concealer niet staan, dus dan maar Googlen. En zo kwam ik dus bij de Engelse QVC... een order was geplaatst, maar natuurlijk niet alleen met deze concealer erin.Voor diegene die het niet weten - QVC is een soort Amerikaanse TellSell. Ze hebben het ook in Engeland en je kunt er verschillende deals vinden. Zo ook make-up deals en ze verkopen dus ook het merk Tarte. Ik moet zeggen, het bestellen ging heel makkelijk en er waren geen bizar hoge verzendkosten. Wel werden er bovenop de waarde van elk product P&P kosten berekend. Het was niet veel, maar zo werd elk product wel een paar euro duurder. Ik heb het even opgezocht, en P&P zijn dus verzend/verpakkingskosten. Volgens mij worden die ook berekend ook al kom je uit Engeland. Maar goed, het is nog steeds een stuk goedkoper dan bestellen in Amerika. De bestelling kwam ongeveer binnen een week aan... verpakt apart in zakjes, dus ik had 3 aparte pakketjes... heel apart, maar ik snap nu wel waarom ze voor elk product P&P kosten berekenen...Eeeen daar is ie dan! De Shape Tape concealer! Officieel de contour concealer, want dat kun je er uiteraard ook mee doen. Ik had al eerder gehoord dat er behoorlijke hoeveelheid concealer in zit, en dat is ook zo. Dat is nog net geen (luxe) foundation flesje. :) Hij schijnt heel dekkend te zijn en is een grote favoriet van heel veel beautyliefhebbers. Omdat ik bij QVC dus heb besteld, heb ik alles in een setje bemachtigd. Zo zat er een soort Tarte beautyblender bij deze concealer. Hartstikke handig, al ben ik geen sponsjes-fan. Heel benieuwd naar de concealer aan zich!Een duo-deal van Lights, Camera, Flashes mascara. Ik heb hem al wel eens gehad en vond hem ontzettend fijn. En als je dan voor een euro of 25 twee van die mascara's kunt scoren, waarom niet!Wat ik dus niet wist, is dat QVC ook het merk IT Cosmetics verkoopt. Oh oh oh, ik ben al zooooooo lang benieuwd naar hun producten! Ze worden namelijk gemaakt samen met plastische chirurgen en dermatologen, dus een hoop vooruitstrevende technologie. Het nadeel van QVC is dat ze van alle merken niet het volledige assortiment verkopen, maar hey, je kunt niet alles hebben. Ik heb gekozen voor een product waar ik ook weer heel veel goede dingen over gehoord heb, de Celebration Foundation. Een poederfoundation dus, en ik kreeg er een hele fijne kwast bij. Heel erg benieuwd naar! Al heb ik zowel deze foundation als Tarte concealer in de lichtste kleur uitgekozen, terwijl ik sinds kort weer naar de zonnebank ga... wij zien wel hoe dit uitpakt. :)

Hebben jullie ervaring met QVC?

1 opmerking:

  1. Spannend! De concealer vind ik zelf veel te dik, is zo'n hype product en past niet bij iedereen maar dat is met alles zo he!

    BeantwoordenVerwijderen