zondag 8 januari 2017

Blogged in december 2016

November en december lijken zo voorbij gevlogen en dat is misschien ook waarom ik de "blogged" van november overgeslagen heb. Nou is het mij aardig gelukt om in december regelmatig een nieuw artikel te plaatsen, dus ik moest zeker weer zo'n blogged-update maken. Met natuurlijk er achteraan - een aantal random december-artikelen van afgelopen jaren. Altijd leuk, toch? :)5 meest gelezen artikelen van december 2016:

1. Baby | Hoe wij zijn eerste verjaardag hebben gevierd
Ah, leuk dat dit artikel vaak gelezen werd! Het was ook een hele gebeurtenis natuurlijk. Een heel bijzonder moment om het eerste verjaardag van je kind te vieren. En überhaupt om stil te staan bij alle veranderingen.

2. Baby | Een jaar oud
Daarover gesproken... Ook dit artikel vonden de meeste van jullie interessant. Het blijft bizar hoeveel een kind zich ontwikkelt binnen een jaar, en hoeveel er in je leven kan veranderen binnen dat jaar. Maar het is het allemaal zo waard.

3. Baby | Baby en de kerstboom
Het lijkt alsof ik alleen maar baby-artikelen geplaatst heb, hé... ;) Er zijn genoeg beauty-artikelen de afgelopen maand verschenen, maar baby-artikelen (die ik trouwens ga omtoveren tot mama-artikelen of zoiets, sinds de baby officieel een dreumes is geworden) worden toch vaker goed gelezen. De kerstboom is inmiddels de deur uit, maar wij zijn nog steeds heel blij dat het uiteindelijk zo goed is gegaan!

4. 2016, wat was je bijzonder
Nog steeds eens met de titel! Een heel bijzonder jaar. En wij gaan 2017 alleen nog mooier maken! Weg met onzekerheden die er in 2016 nog wel waren, op naar een prachtig jaar!

5. Video | My husband does my voiceover
Hey, een video in de top 5! Gebeurt eigenlijk bijna nooit, vooral omdat video's vaak op de hoofdpagina bekeken worden (en dus kan ik alleen op basis van views zien hoe "populair" die was). Maar ik ben blij dat jullie deze grappige video konden waarderen. :)

En over populaire video's gesproken... Deze moet ik gewoon benoemen. Het is namelijk gewoon bizar hoevaak mijn Action shoplog al op Youtube is bekeken! Action-video's zijn over het algemeen al vrij populair, maar blijkbaar vinden mensen dit echt heel-heel-heel interessant. Ik heb niet het idee dat dit mijn extra subscribers heeft opgeleverd, maar het is gewoon een opvallend feitje.

6 random december-artikelen van afgelopen jaren:

2010: X-mas special: Silver bells, Ring-a-ling, hear them sing
Oké, laten wij eerlijk zijn, veel artikelen hadden een kerst-thema. Zo ook deze look. Vind dit soort zilveren looks nog steeds ontzettend feestelijk en gaaf. Smokey eye, maar dan cooler. En de namen van mijn looks waren destijds stukjes tekst uit een liedje... want ook dat was cool. :P

2011: Zo... dat was 2011!
Elk jaar schrijf ik zo'n jaaroverzicht-artikel. Daarin begon ik steeds meer persoonlijke dingen ook te benoemen en elk artikel blijft een verzameling van herinneringen. Maar toen ik dit jaaroverzicht las, viel mij meteen op dat 2011 blijkbaar het jaar was waarin ik Peggy leerde kennen. Een lieve vriendin die ik helaas veel te weinig zie, maar waar ik mij nog steeds zo ontzettend op mijn gemak bij voel! En sinds kort heeft zij trouwens een splinternieuwe blog waar de kwaliteit van foto's, video's en überhaupt content van zo'n mega hoog niveau is. Echt een aanrader!

2012: Mijn gala haar
Oh ja, gala's! Dat had ik op mijn vorige werk! Ik plaats sowieso niet vaak haar-artikelen, want ik ben er gewoon niet zo goed in. Maar voor zo'n gelegenheid mocht het wel. Die accessoires had ik toen gekregen van Zenner en het gaf genoeg inspiratie voor dat artikel. Weer eens wat anders!

2013: Yankee Candle in Amsterdam
Het is al even geleden dat ik uitgebreid in Amsterdam heb geshopt, maar als ik het zo zie - wil ik weer. Yankee Candles, wat een heerlijk winkeltje blijft het ook. Snel weer heen!

2014: Zoeva kwasten
Dit blijven zulke fijne kwasten, nog steeds. En ik kan jullie nu al verklappen dat een van die kwasten binnenkort in mijn jaarfavorieten van 2016 gaat verschijnen (jullie dachten toch niet dat ik deze video niet ging plaatsen ;) ).

2015: Het grootste cadeau voor kerst...
Maar natuurlijk, hét artikel van 2015, de bekendmaking van geboorte van Viktor. Ik lag toen nog in het ziekenhuis en in het kader van "rust hebben" besloot ik om heel even achter mijn laptop te kruipen. Wat was het een bijzondere tijd!

En dat was het dan voor december! De volgende keer kan ik er nog een jaar aan toevoegen, 2016. Het lijstje wordt steeds langer en langer en zo merk je hoelang je blog al bestaat. Dit soort artikelen blijf ik leuk vinden, zeker omdat je dan terug gaat blikken naar afgelopen jaren. Leuk om te zien hoe mijn blog veranderd is en eigenlijk vooral meegegroeid is. Het levert mij misschien niet meer lezers op (want laten wij eerlijk zijn, over mama-dingen lezen past niet bij elke beauty-liefhebber), maar het past wel meer bij wie ik ben. Nog een fijne zondag, lieve mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten