woensdag 1 februari 2017

Beauty | Clinique Chubby set

Voor kerst heb ik van Jeroen een schattige Clinique set gekregen met daarin een aantal van hun "chubby" producten. Over het algemeen vind ik make-up van Clinique van goede kwaliteit, dus hier was ik heel nieuwsgierig naar. Benieuwd naar mijn mening erover? Lees snel verder.Deze set bevat een chubby lash fattenning mascara, chubby moisturizing lip colour balm, chubby shadow tint for eyes en chubby cheek colour balm. Vier schattige producten die gemakkelijk in gebruik zijn door hun stick-vorm. En laten wij niet vergeten dat de hele lippenstift-in-een-potlood-vorm-trend door Clinique is gestart! Ik heb trouwens al eerder een paar chubby-producten van Clinique gehad en die bevielen heel goed.De oogschaduw-stick (rechts op swactches) geeft meer een hint van kleur en het ziet er op mijn oogleden meer bruinig dan paars uit. Dit soort producten zou ik nooit als gewoon oogschaduw dragen, omdat ik van meer intensiteit in mijn look hou. Als extra oogschaduwbasis is dit wel perfect, het geeft een mooi effect aan de oogschaduw-kleur die je erover heen aanbrengt. De blush (links op de swatch) heeft een hele mooie zachte roze kleur en is makkelijk aan te brengen zowel over je foundation, als over de afgepoederde huid. Het blenden gaat heel makkelijk en de kleur ziet er fris en gezond uit. De kleur op de lippen is ook weer vrij subtiel (middelste kleur op de swatch), maar dat was ook te verwachten met "lip colour balm" in de naam. Chubby sticks voor de lippen zijn er in alle soorten en maten en dit is dus de glossy balsem variant. Heel makkelijk om te dragen en het maakt mijn lippen iets zachter.De mascara is trouwens de grootste favoriet van deze set! Het heeft een vrij grote siliconen borstel en, ook al ben ik daar normaal geen fan van, dit werkt heel goed in combinatie met mijn wimpers. Zoals de naam van de mascara ook zegt - het maakt mijn wimpers dikker en voller. Alle producten heb ik in deze look gebruikt. Over de oogschaduw-stick heb ik nog wel wat pressed oogschaduws aangebracht, anders zou je het effect minder goed kunnen zien. De blush geeft mij een gezonde blos en de kleur op de lippen is speels en subtiel. Een leuke, frisse look en dat past ook wel bij Clinique!

Zijn jullie bekend met chubby-producten van Clinique?

1 opmerking:

  1. Ik hou enorm van de Chubby Sticks Intense, erg fijn om te dragen!

    BeantwoordenVerwijderen