zondag 26 februari 2017

Beauty | Payot reinigingsolie

Ik ben al jaren fan van double-cleansing en reinig op die manier elke avond mijn huid. Een goede reinigingsolie voor de eerste stap vinden is best lastig. De Aziatische oliën trekken momenteel wat minder mijn aandacht, dus tijd om mij op de Europese reinigingsoliën te richten. Het fijne merk Payot heeft er ook een in het assortiment, Huile Fondante Démaquillante. Benieuwd of dit een favoriet gaat worden? Lees snel verder.De olie van Payot vind ik eigenlijk verrassend fijn! Ik had er niet veel van verwacht, maar hij doet zijn werk echt goed. Het is een geurloze, milde olie die een goede eerste stap vormt in de double-cleansing. Het pompje is natuurlijk ook ideaal in gebruik. Ik gebruik 2-3 pompjes per keer. Ik breng het op mijn droge handen en wrijf dan over mijn gezicht en ogen. Mijn make-up begint bijna meteen te smelten. Ik moet wel eerlijk zeggen dat mijn oogmake-up niet volledig ermee verwijderd wordt, maar dat heb ik eigenlijk nooit met olie (daarom gebruik ik altijd een aparte remover erna voor de restjes). Het zal ook ongetwijfeld door langhoudend oogpotlood / eyeliner en lagen mascara komen. ;)Ja, dit is absoluut een fijne olie! Totaal niet verwacht dat Europese oliën zo fijn zouden kunnen zijn. Het werkt mild en effectief en het zorgt voor een heerlijk schoon gevoel op mijn huid na afloop. Payot kun je tegenwoordig ook in de webshop van Douglas vinden (dat is ook waar ik het heb gekocht), en de prijs ligt rond €22.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten