zondag 19 februari 2017

Beauty | Sleek Solstice Highlighting Palette

Al een tijdje ben ik niet zo enthousiast geweest over een highlighter. En laat dit net een heel populair product te zijn dat ook nog eens (voor kerst) uitgekozen werd door mijn lieve man! Mag ik jullie aandacht voor deze prachtige palette van Sleek....Sleek is een prima betaalbaar merk, maar het is al een tijdje geleden dat ik er iets nieuws van gekocht heb. Een aantal jaar geleden was Sleek nog ontzettend populair om hun oogschaduw palettes. En ook al waren ze van hele goede kwaliteit, heb ik al mijn palettes inmiddels weggedaan (too much other fun stuff in my stash). Maar deze highlighters omhuld in goud zijn een blijvertje!
Inmiddels heeft Sleek twee varianten van deze palette, maar Solstice schijnt nog steeds de mooiste van beide te zijn. De verpakking oogt luxe, al is het wat minder praktisch aangezien er snel vingerafdrukken op komen. De palette bevat vier highlighters, waarvan een - cream highlighter. De andere drie poeder-highlighters hebben een gouden, peachy en lila ondertoon. Heel divers dus!
De mooiste finishes zijn altijd het lastigst om vast te leggen op foto's. De bovenste foto is gemaakt bij indirect licht, de onderste - met flits. Elke highlighter heeft echt een eigen ondertoon, de glans is prachtig en er zitten geen grove glitters in. Ook al ben ik geen fan van cream producten, de cream highlighter in deze palette vind ik geweldig. Ik gebruik het liefst de poeder highlighters, maar voor een extra wow-effect werkt de cream highlighter er echt fijn onder. En zoals ik al eerder in een video vertelde - al deze highlighters blijven heel goed zitten gedurende de dag.Het liefst meng ik de lila- en perzik-kleurige highlighters, en voeg ik wat van die gouden toe aan de binnenste ooghoek. Deze foto is gemaakt bij indirect licht en ik vind die glans zo mooi! En moet je nagaan hoe opvallend deze highlighter in de zon / met flits eruit ziet... al heb ik daar geen (flatterende) foto van. Love it!

Wat is jouw favoriete highlighter op dit moment?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb deze ook en vind hem zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoor hier zoveel goeds over al snap ik die groene koele kleur niet.

    BeantwoordenVerwijderen