woensdag 8 februari 2017

Mama-dingen | 5x waarom het leven van een baby hetzelfde is als van een volwassene

Het leven van een baby kan best ingewikkeld zijn met al die nieuwe dingen en attributen. Maar eigenlijk worden veel dingen ook in de loop van je leven nog steeds gebruikt. Benieuwd welke overeenkomsten mij zijn opgevallen? Lees snel verder.


foto van weheartit.com

1. Luiers = maandverband
Ja, laten wij met het ongemakkelijke deel beginnen. Wij beginnen in de luiers, als je vrouw bent dan breng je een groot deel van je leven in de "luiers"/maandverband, en meestal eindigen wij ook met zo'n enorm ding in onze onderbroek. Incontinentie, niet (meer) zindelijk zijn - het eindigt net zoals het begint.

2. In de auto in slaap vallen
Zoveel kinderen vallen snel in slaap zodra ze in de auto stappen. En ik geef ze groot gelijk! Hoevaak ben ik al niet in slaap gedoezeld toen ik in de auto werd gereden.

3. Loopkar = rollator
Tja, een rollator heeft natuurlijk dezelfde principe als de loopkar - het helpt ons voor te bewegen. En als de houding dan ook ongeveer hetzelfde is, dan ligt het helemaal voor de hand.

4. Romper = body
Terwijl het ene helpt om de luier op zijn plaats te houden, is dat andere bedoeld ook als iets praktisch (want dan heb je geen hemd-randjes uitsteken). En terwijl een body (over het algemeen) alleen door vrouwen wordt gedragen, zijn wij er allemaal in opgegroeid... ;)

5. Kunstvoeding = eiwitshake
Als je er zo over nadenkt - een mix van allerlei eiwitten die helpt om sterker te worden. En ja, de samenstelling van kunstvoeding en zo'n shake is natuurlijk wel anders, maar de principes wijken niet veel van elkaar af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten