vrijdag 24 maart 2017

Beauty | Glamour en Secrets oogschaduws (Coloured Raine)

Na mijn eerste kennismaking met Coloured Raine werd ik vooral verliefd op hun oogschaduws. Toen ik laatst op Beautybay zag dat ze in de sale waren heb ik meteen een aantal kleurtjes besteld. Helaas konden maar 2 van de 4 oogschaduws uiteindelijk worden geleverd, maar ik ben ontzettend blij met deze toevoeging aan mijn oogschsduw-stash.De single oogschaduws van Coloured Raine zijn heel goed betaalbaar. In de sale betaalde ik zo'n €7 per stuk en dat is -zeker voor zo'n goede kwaliteit- een prima prijs. De oogschaduws van dit merk zijn heerlijk romig en vooral de shimmery kleuren zijn ongelooflijk mooi. Als je ze deppend aanbrengt dan krijg je het mooiste effect; ze zijn heel makkelijk om mee te werken en blenden als een droom.
Glamour is de perfecte shimmery kleur. Hij is zo.... feestelijk, chique en classy tegelijk! Ik hou van deze kleur! Het heeft een neutrale beige/champagne basis-kleur/ondertoon en er zitten shimmers van verschillende grootte in. Het glanst ontzettend mooi en geeft bijna een wetlook-effect. Secrets heeft meer een satijnen glans. Dit is echt mijn kleur - donker-bruin met een rodere ondertoon. Heel gaaf en toch weer anders dan anders. In het echt een stuk spectaculairder dan op de foto, maar het geeft zo een aardig idee.
In de eerste look heb ik beide oogschaduws gecombineerd, al gaat alle aandacht naar Glamour. Dit is de reden waarom ik zo van deze kleur houd - in deze look ziet het er extra feestelijk uit, terwijl het ook een prachtige shimmery highlighter kan zijn. In deze look kun je alleen niet zien hoe mooi de donkere Secrets eigenlijk is, dus ik besloot er een aparte look voor te maken.
Voor deze look heb ik met warme kleuren de crease gecreƫerd. Voor de rest heb ik vooral Secrets gebruikt voor een donkere smokey eye. De kleur, de shimmer, de finish.... ik hou van dit effect! En volgens mij kun je deze kleur net zo makkelijk met koelere tinten combineren. In de binnenste ooghoek heb ik trouwens Glamour gebruikt, ik kan deze kleur niet weerstaan.

Wat vinden jullie van deze twee nieuwe kleuren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten