woensdag 15 maart 2017

Beauty | Swatches van mijn Colourpop liquid lipsticks

Hebben jullie ook volop genoten van het heerlijke weer van afgelopen dagen? Ik wel! Veel buiten geweest met een boel gezelligheid, zo fijn! Terug naar realiteit en naar mijn blog. Vandaag laat ik al mijn liquid lipsticks van het merk Colourpop zien. Ik waarschuw meteen - ik ben gek op nude-kleurtjes, dus felle tinten zul je niet vinden in dit artikel. ;)De vloeibare lippenstiften van Colourpop zijn verkrijgbaar in twee formules: ultra matte en ultra satin. Nou zijn de meningen over het algemeen verdeeld over de "ultra matte" formule. De ene vindt het te droog, de andere - perfect. Over de satin-formule is iedereen eigenlijk wel lyrisch, voor zover ik het weet. Satin liquid lipsticks drogen met een fluwelen finish op, de kleur kruipt niet in de lijntjes. De matte formule is een stuk droger en matter (duh) en hecht zich echt beter aan de lippen. Daardoor blijven de matte kleuren ook een stuk langer zitten en ze laten zelfs een soort stain-kleur achter, waardoor je werkelijk de hele dag iets op je lippen draagt. De satin lipsticks overleven makkelijk wat hapjes en drankjes, maar na een flinke maaltijd moet je toch wel bijwerken.Ik ben gek op alle liquid lipsticks van Colourpop! De matte formule vind ik, ondanks de droogte, de meest comfortabele en langhoudende formule ever (ja, je voelt wat droogte, maar je vergeet het ook vrij snel). De satin formule voelt als balsem aan en blijft nog redelijk goed zitten. Het is natuurlijk heel persoonlijk, maar wat mij betreft zijn dit de beste liquid lipsticks die ik tot nu toe heb geprobeerd!
Midi (matte / "pale dusty pink") is mijn grootste favoriet. Ik was bang dat hij iets te licht of te warm zou zijn, maar het is echt mijn ideale nude kleur waar een beetje warmte (niet oranje) in zit. Een stuk lichter en neutraler dan bijvoorbeeld MAC Kinda Sexy. Bianca (matte / "soft mauve") draag ik ook regelmatig. Deze kleur is iets donkerder en koeler/rozer dan Midi. Clueless (matte / "dusty mauve") is nog iets donkerder en er zit ook meer roze doorheen. Alyssa (satin / "muted pink") is een kleur in samenwerking met YouTube'r Kathleen Lights. Er zit wat warmte in, hij is niet te licht en daarom ideaal voor vele huidskleuren. Dopey (satin / "muted pink") bevat een beetje rood en is de donkerste kleur uit mijn Colourpop nudes collectie. Tiny Chum (satin / "soft mauve") komt uit de Hello Kitty collectie. Het is een vrij lichte kleur met een koelere (maar geen grauwe) ondertoon.Zijn ze niet prachtig? Voor sommigen zit er misschien niet veel verschil tussen, maar een echte nude-lips-liefhebber zal deze variatie wel waarderen. Love Colourpop! De liquid lipsticks heb ik op de officiĆ«le website van Colourpop besteld toen zij eind vorig jaar goede deals voor internationale verzendkosten hadden. Zolang je met je bestelling onder €23 blijft (en dat is heel makkelijk, aangezien de meeste producten rond €6 per stuk kosten), hoef je geen invoerkosten te betalen.

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleurtjes zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele fijne producten, ik heb er zelf ook een paar en het zijn geweldige lipproducten. Mooie stash heb je zo!

    BeantwoordenVerwijderen