maandag 27 maart 2017

Mama-dingen | Lief! Matchende t-shirts

Ik vond het altijd al super cute als mama en kind matchende elementen in hun kleding hadden. En nu ik een stoere jongen heb (en ikzelf ook niet echt mega girly qua kleding ben), wordt het steeds leuker om matchende details te dragen. Zo zag ik laatst deze matchende mama/baby t-shirts bij de Hema. Ontzettend leuk! Oh, dit artikel is totaal #nonspon haha, gewoon erg leuk om erover te schrijven. :)Met het mooie weer van de laatste dagen werd het eindelijk tijd voor een t-shirt met korte mouwen. Dus van het weekend trokken wij onze nieuwe shirtjes aan voor een gezellige foto op Instagram (haha, jaja!). Maar er kwamen, dankzij papa, meer leuke foto's uit, dus vandaag deel ik een mini-fotoshoot met jullie.Dit was het eerste idee... Want laten wij eerlijk zijn: zonder koffie kan ik moeilijk functioneren (alhoewel, die verslaving is al minder erg dan vroeger). De kleine man houdt nog steeds van zijn flesje melk, dus die shirtjes zijn 100% ons. Hema verkoopt trouwens ook twee andere varianten. "Sleep all day / up all night" (gelukkig hebben wij een doorslaper) en "#mama / #baby" (V is officieel een dreumes hé :P). Maar goed, het idee met het kopje was minder makkelijk en je zag het tekstje minder goed, dus dan maar op de grond...Ah, dat liefje! Oh, en ik heb mijn favoriete pre-zwangerschapsbroek aan, yaay!Hey, daar is papa!En toen ging het dus helemaal mis.... Haha, dat ondeugend koppie, heerlijk! Laat mij weten als jullie dit soort duo-outfitjes vaker willen zien. :)

1 opmerking: