vrijdag 14 april 2017

Beauty | L'Oréal Telescopic mascara - echt zo goed?

Al jaren hoor ik goede dingen over de Telescopic mascara van L'Oréal, het heeft absoluut veel fans. Ik vond hem een keer in de sale bij de Etos. L'Oréal mascara's zijn bij mij vaak wel favoriet, dus dit kon niet mis... toch? Nou, om eerlijk te zijn vind ik deze mascara een beetje vreemd.Telescopic mascara belooft voor "false lash" effect te zorgen en dat is wat mij betreft altijd fijn. Het eerste wat mij opviel en waarom ik deze mascara dus zo vreemd vind, is het borsteltje. Want deze is.... raar. Het "pootje" waar het aan vast zit lijkt extra dun, en het uiteinde van het borsteltje vind ik daardoor veel te flexibel, het gaat alle kanten op (lijkt het)... Misschien ligt het aan mij, maar ik heb echt het gevoel dat het borsteltje in proportie niet klopt.
Daarnaast vind ik dat door dit borsteltje de stopper van de mascara veel te ruim is. Daardoor komt er te veel product op het borsteltje. De mascara zelf is best "nat". Normaal heb ik niet zo snel problemen met de substantie, maar dit vind ik echt niet fijn. Inmiddels gebruik ik deze mascara een aantal weken en het is wat droger geworden, maar volgens mij - niet veel beter. Het enige verschil nu is dat het "spinnenpoten-effect" nu iets minder is geworden. Maar toch... het is niet helemaal wat ik ervan verwacht had.Hier had ik Telescopic mascara de hele dag op zitten. Best een aardig effect dus, maar niks bijzonders. Om nog heel even terug te komen op het borsteltje... hoezo is deze blauw? Geen idee, een beetje verwarrend, maar op de verpakking staat toch echt dat het een zwarte mascara is.

Hebben jullie ervaring met deze mascara en zo ja, herkennen jullie mijn ontevredenheid?

2 opmerkingen:

  1. Ik ken deze mascara niet maar als ze zeggen 'like false lashes' moet ik altijd hard lachen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. eens! Het is best wel een belofte, en deze maakt het zeker niet waar.

      Verwijderen