vrijdag 5 mei 2017

Beauty | Benefit Cheek Parade palette

Het is niet de eerste keer dat Benefit met een blush palette uitkomt. Elke keer is het een prachtige limited edition, een mooie item voor elke make-up collectie. En deze keer heb ik hem kunnen bemachtigen! Zo ontzetten blij met deze palette, ik gebruik hem nu elke dag. Benieuwd naar de inhoud en mijn mening over alle kleuren? Lees dan snel verder.Cheek Parade palette is sowieso een hele goede deal als je van (Benefit) blushes houdt. Het bevat drie prachtige (en meest populaire) blushes en twee bronzers. Een hele veelzijdige palette met kwaliteit van Benefit, en dat voor rond €60 (ik heb hem zelf via Douglas webshop gescoord). Persoonlijk vind ik deze blushes in zo'n palette-verpakking veel handiger dan al die losse (mooie, maar oh zo niet praktische) doosjes van Benefit. Ook kun je op deze manier makkelijk meerdere kleuren mixen en dat is ook weer leuk om te doen. Daarnaast krijg je er een mooie kwast bij. Veel mensen gebruiken deze ook echt, maar persoonlijk heb ik liever mijn eigen blush-kwasten.De welbekende Hoola bronzer is een klassieker. De kleur is perfect. Hij is koel genoeg om mee te contouren, maar is ook best warm (zonder oranje te zijn). Een prachtige romige bronzer om de kleur van je gezicht mee op te frissen. Hoola Lite is de nieuwste aanwinst van Benefit. Deze bronzer is speciaal voor de lichte huidjes. Nou ben ik al lang niet meer onder de zon geweest en ben ik echt wel licht te noemen, maar voor mij is deze kleur echt te licht. Je ziet hem nog wel, maar persoonlijk heb ik liever een iets opvallendere bronzer (zoals de originele Hoola). Al moet ik wel zeggen dat ik Hoola Lite een mooie kleur vind als ik voor subtiele contour ga zonder er extra gebronsd uit te zien.Van de drie blushes is Rockateur toch echt mijn favoriet. Onverwachts, maar het is toch echt zo. Het is precies die koelere "grauwe" roze kleur waar ik zo van houd, plus er zit een prachtige glans doorheen. Het effect is heel natuurlijk en mooi, en je hebt in principe geen highlighter meer nodig. Dandelion was een kleur waar ik heel benieuwd naar was, en ik had verwacht dat dit dé favoriet zou zijn. Maar voor mij persoonlijk vind ik hem iets te roze / te koel. Ik hou meer van iets meer bruinige blushes, het roze springt er bij mij iets te veel uit. Maar alsnog draag ik graag Dandelion, het is een hele makkelijke natuurlijke kleur die bij vele zachte looks past. Galifornia is een nieuwe blush van Benefit en ik wist al dat dit de minste favoriet zou zijn. Het is een koraal/oranje blush, en zo'n warme tint moet net je ding zijn. Dat is het dus niet bij mij. Het liefst meng ik Galifornia met een andere kleur als ik het geheel bijvoorbeeld iets warmer wil maken. Het zorgt wel voor een speels en fris effect. Ik kan mij voorstellen waarom deze blush zo populair is onder de koraalkleur-liefhebbers, hij is namelijk prachtig!De swatches van alle vijf kleuren. Hoola Lite bleek trouwens een stuk stroeve te zijn dat de originele Hoola. Ik heb het met verschillende kwasten geprobeerd, maar ik zie duidelijk meer fall-out in de pan. Met Dandelion is het ook een beetje het geval, maar met beide heb ik daar op het gezicht geen problemen mee. Bij Galifornia verdwijnen de erop gesprayde gouden shimmertjes na een tijdje wel, maar de kleur zelf bevat ook mooie subtiele gouden shimmers. Toch wel jammer, omdat Rockateur geen "spray-over" nodig heeft om zo mooi te zijn.Ik wil twee looks met jullie delen waar ik deze palette voor gebruikt heb. Dit was een van de eerste looks die ik ermee creëerde. Hier gebruikte ik een mix van beide bronzers, met Rockateur als mooie aanvulling. Ik ging voor een subtiele look met een beetje glans, en daar was deze combinatie ideaal voor.Dit was mijn Koningsdag-look en daar was Galifornia natuurlijk ideaal voor. Ik combineerde hem met een beetje Hoola Lite, om het niet nog meer oranje te maken. En ja, zo vind ik deze blush nog prima draagbaar, al moet ik dat soort warme tinten niet te vaak hebben.

Wat vinden jullie van mijn aanwinst en welke van de 5 kleuren is jullie favoriet?

1 opmerking:

  1. Hier was ik zo benieuwd naar! Wat een super palette!

    BeantwoordenVerwijderen