maandag 8 mei 2017

Life | Action shoplog mei 2017

Action blijft een geweldige winkel, zeker als je kinderen hebt. Lekker budget-vriendelijk en als het speelgoed een keer kapot gaat, dan koop je zo voor een paar euro een nieuwe. Laatst gingen wij (om 9 uur 's ochtends op een vrije dag... jep) dus naar de Action voor nieuwe autootjes voor V. Maar natuurlijk kochten wij weer meer dan gepland... Kijken jullie mee?Een vestje voor mij! Want... waarom niet. Die kwam van het weekend goed van pas, toen ik naar een festival ging. Zo'n losvallend vestje is altijd wel handig. En ik heb een nieuwe hoes voor mijn mobiel gekocht. Lekker simpel en girly, maar hey. Ik had eigenlijk altijd een hekel aan dit soort telefoonhoesjes. Geef mij maar zo'n simpel achterkantje. Maar toch geeft het zo zijn voordelen, zeker omdat ik mijn pinpas in het vakje ook kwijt kan.Je bent een jongensmama als je met twee nieuwe autootjes thuis komt. Bij elkaar nog geen 10 euro, dus helemaal prima! En tuurlijk, ze zijn niet gemaakt voor een ietwat onhandige dreumes die er met zijn hele gewicht op leunt waardoor zo'n rechter autootje kapot gaat... maar daarom hebben we nu weer een nieuwe gekocht. :P En een truck erbij, want dat is leuk en al helemaal goedgekeurd door ons mannetje.Jeroen wilt nog steeds een eigen moestuintje maken. Deze bakjes met kruiden zijn dus een begin. Ze staan in ieder geval lekker vrolijk en, als het goed is, kunnen wij binnenkort van heerlijke kruiden genieten. En Raffaello's... want dat is zoooooo lekker! Ik zou het wel dagelijks kunnen eten...Tot slot nog wat nieuwe boekjes voor V, want hij is helemaal gek op boekjes. Een zoekboekje waar hij allemaal dieren in aan kan wijzen (ook al zo'n succes, meteen al) en een boekje waar je de zwart-witte dieren kunt uitschuiven en die dan opeens een kleur krijgen. Voor mij was het ook een raadsel hoe dit precies werkt, maar het is best geinig. :P Het laatste wat ik kocht is een duo-fotolijstje. Wij zijn normaal helemaal niet van de fotolijstjes en frutseltjes, maar deze past in ons interieur en ik kan zo een paar leuke foto's bedenken die erin kunnen. Oh, ik heb ook nog een klein papegaaitje voor aan onze sier-ladder gekocht, maar helaas wilt die foto maar niet laden en na 100 pogingen geef ik het op... Happy monday!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten