woensdag 24 mei 2017

Persoonlijk | Examen stress


foto van weheartit.com

Jep, jongens, dat is echt waar... Ik probeer heel erg mijn best te doen met de blog en wil ook graag regelmatig wat plaatsen, maar helaas heb ik er momenteel wat minder tijd voor. Voor mijn werk ben ik bezig met een opleiding. Het bestaat uit drie modules. Twee ervan ga ik voor de zomer nog afronden, de moeilijkste komt aan het eind van het jaar. Voor een van de twee heb ik aankomende zaterdag het eerste examen. Nou ben ik geen held wat betreft de examens, ik heb altijd de uitgangspunt gehad dat als het nu niet lukt, er nog altijd een herkansing is. En ik merk dat ik nu toch wel wat examenstress begin te krijgen... Ten eerste zou het niveau van deze opleiding namelijk prima haalbaar moeten zijn, maar het bleek alsnog veel stof te zijn. En ten tweede wordt dit natuurlijk betaald door mijn werk en het zo snel mogelijk slagen voelt als een verplichting. Kortom, ik maak mij best wel zorgen, ook al zou het allemaal niet zo moeten... Maar dat betekent dus dat ik de afgelopen tijd druk was met het leren en deze week doe ik het ook bijna elke avond (zo nu en dan geef ik mezelf een break, hoor, want de vermoeidheid slaat ook een beetje toe). En hey, meer dan mijn best kan ik niet doen, toch? Dus dat, allemaal naast de drukte op het werk (vooral deze week), mama-zijn, sporten en een leven hebben. :) Ik probeer echt wel wat artikelen nog deze week in te plannen en anders weten jullie in ieder geval wat er speelt. Dus stay tuned! En volg mij op Twitter en Instagram voor tussentijdse updates (en onzin :P).

1 opmerking: