woensdag 28 juni 2017

Beauty | Jeffree Star Celebrity Skin liquid lipstick

Als grote liquid lipsticks liefhebber was ik natuurlijk al een tijdje benieuwd naar de liquid lipsticks van Jeffree Star Cosmetics. Hier heb ik alleen maar positieve dingen over gehoord, maar -eerlik is eerlijk- €18,80 voor wéér een lipstick was even een overweging waard. Toch bestelde ik er een laatst op BeautyBay en ik heb er geen spijt van. Lezen jullie mee?Allereerst even dit (voor mensen die geen Amerikaanse YouTubers kijken - sla dit stuk vooral even over). De meningen over Jeffree Star zijn ontzettend verdeeld en een hoop mensen haten hem om dingen die hij in het verleden gezegd heeft (en natuurlijk terecht, dat was ook niet slim destijds). Maar, zoals hij in zijn laatste video ook zei, het verleden kun je helaas niet veranderen of wissen. Je kunt er van alles van vinden, maar ik vind zijn reviews wel steen-goed. Hij komt oprecht over, hij is duidelijk en recht voor zijn rap. Al staat dit sowieso natuurlijk los van zijn make-up lijn, maar veel mensen hebben meteen associaties met Jeffree als persoon. Dus iedereen zijn mening, ik vertrouw alleen op datgene wat ik zelf zie en hoor, en ik ga het voor nu alleen over het product zelf hebben.Velour Liquid Lipsticks zijn er in verschillende kleuren. Het zijn over het algemeen geen standaard kleuren en dat maakt het zoeken naar de perfecte nude kleur (zoals dat in mijn geval was) misschien iets lastiger. Maar de kleuren zijn echt mooi, daar is geen twijfel over mogelijk. De namen zijn creatief bedacht en soms een beetje shockerend, en dat past ook wel bij Jeffree. Ik koos voor de kleur genaamd "Celebrity Skin". Een lichte mauve kleur die -in mijn geval- de perfecte bruinige nude bleek te zijn.
De kleur brengt makkelijk aan, de substantie is dun maar heel gepigmenteerd. Het ruikt ook een beetje naar zoete munt, heel aangenaam. Deze liquid lipstick is alles behalve uitdrogend en daarom heeft het ook zoveel fans. Het is niet voor niets een "velour liquid lipstick", het voelt bijna satijn-achtig aan. De houdbaarheid is verassend goed, het blijft met gemak bijna de hele dag zitten, met al het eten en drinken door. Na de lunch vervaagt de kleur wel grotendeels, maar je ziet het dan nog prima zitten. Kortom, ik ben fan, net zoals al zoveel mensen! Qua formule is dit inmiddels een grote favoriet, en qua kleur was dit ook een schot in de roos voor mij.

Zijn jullie bekend met producten van Jeffree Star?

1 opmerking:

  1. Wat een mooie kleur, staat je ook heel goed. Kan me voorstellen dat het vinden van een perfecte nude kleur lastig is. Moet maar net bij je huidskleur passen. Gelukkig was deze een schot in de roos voor jou.
    Wat betreft jouw vraag: Ik heb wel eens van Jeffree Star gehoord, maar daar houdt het ook mee op ;-) ik begin wat Jeffree betreft dus helemaal blanco.

    BeantwoordenVerwijderen