vrijdag 30 juni 2017

Beauty | Jouer Skinny Dip palette

Hallo, shimmer! De nieuwe palette van het merk Jouer Cosmetics heet niet voor niks Skinny Dip - Ultra Foil Shimmer Shadows Palette. Hiermee bewijst dit merk dat shimmer ook ideaal is voor de zomerse dagen. Ik ben gek op shimmery oogschaduws en vind ze vaak makkelijker voor elke dag dan matte kleuren. Daarom bestelde ik al snel deze palette bij Cult Beauty (voor 35 pond). Benieuwd wat ik er uiteindelijk van vind? Lees snel verder.Skinny Dip palette bevat 6 kleuren en alle 6 met shimmer. Het is geen all-in-one palette, dat is duidelijk. Dit is zo'n palette waarmee je elke look kunt aanvullen, een palette wat je voor een feestje gebruikt en een palette die je gebruikt voor net dat beetje extra in je look. Het doosje vond ik trouwens ontzettend mooi met die holo letters, jammer dat ze het niet in de verpakking van de palette zelf hadden verwerkt. Maar al dat goud staat ook wel heel chique.
De shimmers in deze kleuren zijn soms wat grover en dat verbaasde mij een beetje. Ik had ze super fijn en dus foil-achtig verwacht. Dat zijn ze over het algemeen ook wel, maar sommige kleuren bevatten toch wel wat grovere deeltjes. Als je deze palette met een vochtig kwastje gebruikt, dan zal het grovere effect ongetwijfeld minder zijn, maar tot nu toe heb ik het alleen nog droog aangebracht. Je voelt verder niks van die shimmers, alleen moet je rekening houden met een beetje fall-out. Het is een klein beetje wennen, maar het is zeker de moeite waard.

Jep, drie foto's met arm-swatches.... I know! Ik hoop dat de shimmers op deze manier nog beter overkomen, alle kleuren in deze palette zijn namelijk prachtig! De tweede kleur van links, Bikini, swatcht niet zo makkelijk en leek het minst gepigmenteerd, maar op de ogen merk ik er niks van en is dit de ideale highlighter voor de binnenste ooghoek. Eigenlijk kun je bijna alle kleuren in de binnenste ooghoek aanbrengen en anders breng je ze all-over aan voor extra glans. Zodra je eraan gewend bent dan zijn dit echt hele fijne oogschaduws.
Het nadeel van shimmers is, is dat ze heel moeilijk vast te leggen zijn, zeker in een (oog)look. En toch durf ik deze foto's te laten zien, je moet er alleen iets meer glans bij bedenken. ;) Ik heb hier verschillende kleuren uit Skinny Dip palette gebruikt, in combinatie met een matte rodere kleur. Alle kleuren zijn droog aangebracht en ik vind het effect zo ook heel mooi (zeker omdat het een look voor overdag was). Ik blijf verder met deze palette experimenteren, maar het is zeker een welkome aanvulling op mijn stash.

Wat vinden jullie van zo'n all-shimmers palette?

2 opmerkingen:

  1. de foto's in je artikel doen het niet! :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zie het :( Ik moet kijken hoe het op te lossen valt :(

      Verwijderen