vrijdag 2 juni 2017

Beauty | Kiko Baked Bronzer

Tijdens mijn laatste tripje naar Duitsland kocht ik een prachtige baked bronzer van Kiko. Ik zag daarvoor een video van een beauty-guru waarin zij enthousiast vertelde over hoe goed de baked producten uit de zomercollecties van Kiko zijn. Blijkbaar is dit een jaarlijks iets waar ik voorheen niet zo veel aandacht aan besteedde, maar nu moest ik het natuurlijk ook zelf hebben (gevoelig voor hypes en aanraders hé).
De nieuwste collecties heeft een prachtige rosé gouden verpakking. De verpakking voelt luxe aan en dat maakt het ook extra speciaal (vooral voor een budget merk). Nou vind ik deze bronzer niet per se mega budget met zijn €22,95, maar voor kwaliteit en zulke prachtige verpakking zou het de moeite waard moeten zijn. De bronzer is verkrijgbaar in twee kleuren en ik koos voor #02 Meditteranean Tan. De kleur is wel vrij warm, maar hij is gelukkig niet meteen oranje. Het is wel een vrij donkere kleur, dus minder geschikt voor hele bleke snoetjes. De kwaliteit van de bronzer is inderdaad super fijn. Baked producten kunnen vrij stroef aanvoelen, maar dat is deze absoluut niet. Er komt genoeg pigment vanaf, hij blend makkelijk en blijft de hele dag op mijn huid.Op mijn huid ziet het er zo uit. Inmiddels ben ik wel een stuk bruiner geworden dankzij de tropische temperaturen in Nederland. Dus deze warme bronzer zal nu nog iets mooier staan. Sowieso vind ik dit een kleurtje voor de zomer, omdat het dan mooier uitkomt. Maar ook zo vond ik hem prima om te dragen, zolang je oppast met de hoeveelheid. Dus ja, die YouTube'r had niet gelogen, een hele mooie toevoeging aan mijn collectie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten