vrijdag 23 juni 2017

Mama-dingen | Dit vindt mijn dreumes stom

Over het algemeen is Viktor een hele vrolijke jongen. Maar hij is al vrij vroeg begonnen met het opzoeken van zijn grenzen. En het hoort nou eenmaal bij zijn leeftijd. Vandaag een lijstje van 10 dingen die hij eigenlijk best stom vindt. Lezen jullie mee?1. Poep-luier verschonen... of ├╝berhaupt een luier verschoond krijgen, maar poepluier in het bijzonder.
2. Als hij per se moet meelopen. Want zelf een hele andere kant op lopen is zooooveel leuker.
3. Als hij geen eten meer krijgt om op de grond te gooien. Want eten krijgen is zeker niet daarvoor bedoeld?
4. Als hij eten in zijn mond krijgt. Want meneer vindt dat hij het "zelluf!" het beste kan.
5. Tweede slaapje op een dag. Want daar is hij inmiddels veeeeel te groot voor, vindt hij zelf.
6. Maar slaapjes over het algemeen zijn ook gewoon stom. Zo heeft hij fases (zoals nu) dat hij hard gaat protesteren voor hij gaat slapen.
7. Als het even niet lukt om ergens op te klimmen... want meneer denkt echt dat hij groot is en al zelf overal bij kan.
8. Als tijdens het spelen iets niet lukt. Een groot blokje in een veel te klein bakje stoppen bijvoorbeeld. Hoezo verschillende maten?
9. Als Cosmo tijdens het spelen tegen hem op springt waardoor hij op zijn billen valt. Nou is onze hond nu ongeveer even groot als V zelf, en V lokt het zelf uit door steeds Cosmo's speeltjes zo hoog mogelijk vast te houden. Maar stom vind hij dit wel...
10. Als hij ergens speelt en naar huis wordt meegenomen. Want spelen moet eindeloos blijven, vindt hij, hoelaat het ook is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten